Eldivenleri çizmeleri hazırlayın! Her yer bembeyaz olacak... Meteoroloji'den 'Anormal hava olaylarına dikkat' uyarısı

Eldivenleri çizmeleri hazırlayın! Her yer bembeyaz olacak... Meteoroloji'den 'Anormal hava olaylarına dikkat' uyarısı

Son dakika haberi... Ağustos ayında etkili olan El Nino ve Eyyam-ı Bahur hava sistemleri tüm yurtta etkisini göstermeye devam ederken uzmanlar uyarı üstüne uyarı gelmeye devam ediyor. İstanbul başta olmak üzere sıcaklıklar 40 dereceyi aşarken vatandaşlar 'Hava sıcaklıkları ne zaman düşecek? Bugün hava durumu nasıl?' sorularını araştırmaya başladı. Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden son dakika uyarısı geldi. Türkiye'yi bu kez de vortex vuracak! Kerem Ökten uyardı, her yer bembeyaz olacak!

Afrika sıcaklıkları tüm yurdu etkisi altına almış durumda. Ağustos ayının ilk haftasında etkisini gösteren El Nino ve Eyyam-ı Bahur hava sitemleri sıcaklıkları hızla artırırken İstanbul başta olmak üzere bazı kentlerde sıcaklıklar 40 dereceye kadar ulaşmış durumda. Vatandaşlar 'Hava sıcaklıkları ne zaman düşecek? Yağışlar ne zaman gelecek?' sorularını araştırmaya devam ediyor. Meteoroloji Genel Müdürlüğü son dakika olarak uyardı. Türkiye'yi bu kez de vortex vuracak! Ünlü Meteoroloji Uzmanı Kerem Ökten uyardı, o illerde yaşayanlar dikkat. Her yer bembeyaz olacak! Beklenen kar yağışları geliyor. İşte son dakika hava durumu haberinin detayları...

METEOROLOJİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ SON DAKİKA OLARAK UYARDI

Meteoroloji Genel Müdürlüğü (MGM) tarafından yapılan son değerlendirmelere göre: yurdun kuzey kesimleri ile Doğu Akdeniz’in parçalı, yer yer çok bulutlu, gece saatlerinde Orta ve Doğu Karadeniz kıyıları, İstanbul ve Yalova çevreleri ile Hatay'ın kıyı, Bursa’nın kuzey kesimlerinin yerel olmak üzere sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor.

hghgh-44.jpg

Karadeniz'in iç kesimlerinde 2 ila 4 derece artacağı, diğer yerlerde önemli bir değişiklik olmayacağı, ülkem genelinde mevsim normalleri üzerinde seyredeceği tahmin ediliyor.

KUVVETLİ RÜZGARLARA DİKKAT

Kuvvetli rüzgar için uyarıda bulunan Meteoroloji Genel Müdürlüğü, rüzgarın, Marmara'da kuzey ve kuzeydoğu yönlerden kuvvetli (40-60 Km/Saat) olarak esmesi beklendiğinden yaşanabilecek olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması çağrısını yaptı.

hjhjhj-2023-08-08t094248-293.jpg

İL İL HAVA DURUMU İÇİN TIKLAYINIZ

KEREM ÖKTEN'DEN KORKUTAN HABER! VORTEX GELİYOR, O İLLER BEMBEYAZ OLACAK!

Nemli havaların ardından sosyal medya hesabından yeni paylaşımlarda bulunan ünlü Meteoroloji Uzmanı Kerem Ökten, yeni tehlikeyi duyurdu. Türkiye'yi bu kez de vortex vuracağını belirten Ökten, kötü haberi duyurdu. O illerde kar yağışlarının görülebileceğini ifade eden Kerem Ökten, "Bu sene denizler çok ısındı ve ısınmaya devam edecek. Bu durum Sonbahar'da aşırı yağışlara, Kışın da güçlü vortexlere sebep olabilir. Uzun lafın kısası; anormal hava olayları çokça görülebilir. 24 Ocak 2022'de İstanbul'a kısa süre içerisinde yağan kar yağışını görmektesiniz." uyarısında bulundu.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN