Türkiye'yi sarsan kazada babalar buluştu: Sizden tek bir şey istiyorum...

Eyüpsultan'daki trajik kazada oğlunu kaybeden Özer Aci, ABD'ye kaçan sürücünün babası Bülent Cihantimur ile yaptığı görüşmenin ayrıntılarını paylaştı. Aci, tek isteğinin adaletin sağlanması için suçluların yargıya teslim edilmesini talep ederken, kan parası iddialarını reddetti.

Eyüpsultan'da meydana gelen ve bir kişinin hayatını kaybettiği, dört kişinin yaralandığı kazada oğlunu kaybeden Özer Aci, kazanın ardından ABD'ye kaçan T.C.'nin babası Bülent Cihantimur ile gerçekleştirdiği görüşmenin detaylarını anlattı. Görüşme, büyük bir ilgi ve merakla takip edilen bir konuydu.

'TEK BİR ŞEY İSTEDİM'

Özer Aci, görüşmede adaletin sağlanması için T.C.'nin ve eski eşinin Türkiye'ye getirilip adalete teslim edilmesini talep ettiğini belirtti. "Ben sadece bir şey istedim, eşinin ve çocuğunun adalete teslim olmasını istedim," diyerek görüşmenin ana konusunu özetledi. Aci, bu talebinin ardından Bülent Cihantimur'un olası taziye ziyaretine açık olduğunu ifade etti.

'NEDEN 5-6 KİŞİ GELİYORSUNUZ?'

Aci, görüşmenin çok kısa sürdüğünü ve Cihantimur'un yanında 5-6 kişinin daha bulunduğunu, bu durumu kınadığını söyledi. Aci, "Ne yüzle 5-6 kişi geliyorsunuz?" diyerek tepkisini dile getirdi. Görüşmenin bir aile dostunun evinde gerçekleştiğini, evine gelmediğini, gelmişse bunu ispat etmesi gerektiğini belirtti.

KAN PARASI İDDİASINA RET

Kan parası iddialarına da değinen Aci, böyle bir teklifi kabul etmeyeceğini, "Bana şu İstanbul'u bağışlasalar oğlum geri gelmeyecek. Onların bir lokması bile boğazımdan geçmeyecek" diyerek açık bir şekilde ifade etti. Aci, maddi herhangi bir şeyin kendisi için önemli olmadığını, sadece adaletin sağlanmasını istediğini vurguladı.

'KÖPEKLERE YEM EDERİM'

Aci, Cihantimur ailesinin cenaze yemeği düzenleme teklifini de reddettiğini belirtti. Aile dostu aracılığıyla iletişime geçildiğini, ancak kendisinin bu teklifi kabul etmediğini, "Yemeği ben organize edecekmişim, ücretini onlar ödeyecekmiş," dediğini aktardı. Aci, adaletin sağlanmadan herhangi bir taziye veya cenaze yemeği teklifinin kabul edilemeyeceğini belirterek, "Eğer yemek göndermeye falan çalışırlarsa yakında köpek çiftliği var onları köpeklere yem ederim" dedi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN