Tuvalet kağıdında dev kampanya! Aldın aldın kaçıran pişman olacak! İndirim için son günler

Tuvalet kağıdında dev kampanya! Aldın aldın kaçıran pişman olacak! İndirim için son günler

Ekonomik sıkıntılar nedeniyle markete gitmeye korkar olan vatandaşlara sevindiren haber geldi. O markette tuvalet kağıdına dev indirim yapıldı. Zamlar kapıya dayandı. Kampanyayı kaçıran sonradan çok pişman olacak. İşte tuvalet kağıdı indirimi…

Artan enflasyon ve ulaşımdan temizliğe akaryakıttan gıdaya kadar pek çok alanda etkisini gösteriyor. Seçimlerin ardından peş peşe yapılan zamlar vatandaşı canından bezdirirken marketlerin indirim kampanyaları da dikkatle takip ediliyor. Alacakları bir ürüne fazladan ödeme yapmak istemeyen vatandaşlar indirim için fırsat bekliyor. Bu kez sevindiren haber Tarım Kredi Kooperatifi marketlerinden geldi. Tuvalet kağıdı ihtiyacı olanlar bu habere fazlasıyla sevinecek. İşte tuvalet kağıdı indirimi…


TUVALET KAĞIDINDA KAÇIRILMAYACAK KAMPANYA

Her hafta indirim ürünleri ile müşterilerin yüzünü güldüren Tarım Kredi Kooperatif marketleri Yeni haftaya yeni indirimle başladı. Tuvalet kağıdı ihtiyacı olan birçok vatandaşı sevindiren o haber kulaktan kulağa yayıldı. Yüksek enflasyon ve artan maliyetler tuvalet kağıdı fiyatlarını da uçurdu. Her evde temel ihtiyaç olarak görülen tuvalet kağıdı almak isteyenler bu indirimi kaçırmak istemeyecek.

tarim-kredi-market-3.jpg
Haziran ayı indirimli ürün listesini yayınlayan Tarım Kredi Kooperatifi marketleri tuvalet kağıdı fiyatlarını açıkladı. Uygun fiyatta alışverişin tadına varmak için indirim ürünlerini kaçırmamanız gerekiyor.


TUVALET KAĞIDI FİYATLARI DÜŞTÜ

Tarım Kredi Kooperatifi marketleri tarafından yapılan indirim açıklamaları ile vatandaşlar da marketlere akın etti. 3 katlı Familya 40'lı rulo tuvalet kağıdı yalnızca 139,90 TL'den satışa sunuluyor. Üst üste yapılan zamların ardından uygun fiyatta alışveriş yapmak isteyen vatandaşlar da stok yapmaya başladı. Tuvalet kağıdında indirim 15 Haziran 2023 tarihine kadar devam edecek.


Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN