Twitter'ın akıbeti 11 yıl önceden belliymiş! The Simpsons bir kez daha bildi: Bu diziyi gelecekten mi çekiyorlar?

Twitter'ın akıbeti 11 yıl önceden belliymiş! The Simpsons bir kez daha bildi: Bu diziyi gelecekten mi çekiyorlar?

Kehanetleriyle tüm dünyanın dikkatini üzerine toplamayı başaran The Simpsons dizisi bir kez daha bildi. Dizinin 11 yıl öncesinde yayınlanan bölümünde Twitter detayı dikkat çekti. Logosunun ve adının değişmesiyle birlikte X olması, dizinin o bölümündeki sahneyi gündeme getirdi. İşte, The Simpsons'un yeni kehaneti...

Tüm dünyanın dikkatini çeken The Simpsons dizisi bir kehanetiyle daha dünya gündemine oturdu. Sevilerek izlenen The Simpsons serisinde daha önce de birçok kez kehanetlerin gerçekleştiği dünya gündeminde yerini almıştı. Şimdi ise hedefte Twitter'ın isminin ve logosunun değişmesi yer aldı.

SİMSPONSLARDAN YENİ KEHANET

The Simpsons'un bölümünde yer alan detayda Twitter yani yeni adıyla X yer aldı. Dünyanın en zengin iş adamlarından olan Elon Musk'ın satın aldığı şirket birçok değişiklik ile gündeme geldi. 2022 yılında satılan şirketin logosu ve ismi geçtiğimiz dönemlerde değişti.

Logosunun X olması üzerinde şirketin ismi de X olarak değiştirildi. Uzun yıllardır Twitter olarak bilinen sosyal medya platformunun yeni ismine alışmak biraz zaman alacakken o dizi yine doğru bir kehanette bulundu.

64ec6f55e4bfdd1724837d7a.webp

11 YIL ÖNCESİNDEN BİLDİ

The Simpsons dizisinin 2012 yılında yayınlanan bir bölümünde yer alan sahne sosyal medyada viral oldu. Yaklaşık olarak 11 yıl öncesinden görüntülenen sahnede ise Homer'ın yeni logoya benzeyen bir uygulamayı kullandığı gözler önüne seriliyor. Dikkatlice bölümü izleyenlerin fark ettiği sahne ise sosyal medyada tartışma konusu oldu.

Aynı şekilde 9 yıl öncesinden paylaşılan bir bölümde daha X logolu bir uygulama dikkatleri çekiyor. Akıllı telefonda gezinirken sahneye yansıyan X uygulaması, Twitter ile bağdaştırıldı. Ortaya atılan iddialar sonucunda ise dizinin bu kehanetiyle birlikte X logosunun gösterildiği söyleniyor. Fakat sosyal medyada yer alan başka iddialara göre de photoshoplu versiyonların olduğu ve sahte oldukları söyleniyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN