Ukrayna ve Rusya arasında sular durulmuyor: Düzenlenen saldırılarda 5 kişi hayatını kaybetti

Ukrayna ve Rusya arasında sular durulmuyor: Düzenlenen saldırılarda 5 kişi hayatını kaybetti

Bir yılı aşkın süredir devam eden Rusya ile Ukrayna arasındaki savaşta insanlar hayatını kaybetmeye devam ediyor. Rusya'nın Belgorod Bölge Valisi Vyaçeslav Gladkov, Ukrayna ordusunun bölgeye yönelik dün düzenlediği saldırılarda 5 kişinin hayatını kaybettiğini duyurdu. Düzenlenen saldırılarda bazı binalar, gaz dağıtım ağları, su ve elektirik akışının olduğu yerlerde hasar görüldüğü kaydedildi.

Gladkov, Telegram kanalından Belgorod bölgesindeki duruma ilişkin açıklamada bulundu.

msbb.jpg

Ukrayna Silahlı Kuvvetlerinin bölgeye yönelik dün saldırı düzenlediğini belirten Gladkov, "Bölgedeki Sobolevka köyüne 'Grad' çok namlulu roketatar füzeleri fırlatıldı. Maalesef 3 kişi öldü, 7 kişi de yaralandı. Şebekino idari bölgesine yönelik saldırıda ise 2 kişi yaşamını yitirdi. Burada son 24 saatte 8 kişi yaralandı." ifadelerini kullandı.

Gladkov, saldırılarda bazı binalar, gaz dağıtım ağı, su ve elektrik hattının hasar gördüğünü kaydetti.

belgorod-bolge-valisi-vyaceslav-gladkov-1.jpeg
Belgorod Bölgesi Valisi Vyaçeslav Gladkov

BELGOROD BÖLGESİNE YÖNELİK SALDIRILAR SÜRÜYOR

Rusya'nın Belgorod bölgesine zaman zaman saldırılar düzenleniyor. Vyaçeslav Gladkov, dün, Ukrayna ordusunun bölgeye yönelik saldırısında 2 kişinin öldüğünü bildirmişti.

Saldırılar nedeniyle geçici tahliye merkezinin kurulduğu bölgeye geçen hafta Ukrayna ordusuna bağlı sabotaj grubunun girdiği ve bu gruba karşı operasyon düzenlendiği açıklanmıştı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN