Ümit Özdağ: İmamoğlu’nun Silivri ziyareti üç kez reddedildi

Ümit Özdağ: İmamoğlu’nun Silivri ziyareti üç kez reddedildi

Silivri'de tutuklu bulunan Zafer Partisi Genel Başkanı Özdağ, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı İmamoğlu'nun Silivri Cezaevi'nde kendisini ziyaret etmek için üç kez başvuruda bulunduğunu ancak her defasında reddedildiğini iddia etti. Özdağ, “İmamoğlu, Silivri’de beni ziyaret etmek için üç kez başvurmasına rağmen kendisine izin verilmemiştir.” dedi.

Silivri Cezaevi’nde tutuklu bulunan Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun kendisini ziyaret etmek için üç kez başvurduğunu ancak her başvurunun reddedildiğini açıkladı.

Özdağ, İmamoğlu’na teşekkür ederek, “Ekrem İmamoğlu’na, Mansur Yavaş’a ve CHP Ankara İl Başkanı Ümit Erkol’a annem Gönül Özdağ’ı nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederim” dedi.

Özdağ, "İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Ekrem İmamoğlu Silivri'de beni ziyaret etmek için üç kez başvurmasına rağmen kendisine izin verilmemiştir" ifadelerini kullandı.

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ve Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, Silivri'de tutuklu bulunan Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ'ın annesi Gönül Özdağ'ı, Ankara'daki evinde ziyaret etti.

screenshot-6.jpg

Ziyarette Zafer Partisi Genel Başkanvekili Ali Şehirlioğlu ve CHP Ankara İl Başkanı Ümit Erkol'da bulundu. Ziyarete ilişkin Özdağ da sosyal medya hesabından bir teşekkür mesajı yayınladı. Özdağ, İmamoğlu'nın üç kez kendisini Silivri'de ziyaret etmek üzere başvurmasına rağmen izin verilmediğini belirterek şu ifadeleri kullandı:

"İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Ekrem İmamoğlu Silivri'de beni ziyaret etmek için üç kez başvurmasına rağmen kendisine izin verilmemiştir. İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Ekrem İmamoğlu’na, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Mansur Yavaş'a ve CHP Ankara İl Başkanı Sayın Ümit Erkol'a annem Gönül Özdağ'ı nazik ziyaretinden dolayı teşekkür ederim"

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
İÇERİK VE ONAY KURALLARI: KARAR Gazetesi yorum sütunları ifade hürriyetinin kullanımı için vardır. Sayfalarımız, temel insan haklarına, hukuka, inanca ve farklı fikirlere saygı temelinde ve demokratik değerler çerçevesinde yazılan yorumlara açıktır. Yorumların içerik ve imla kalitesi gazete kadar okurların da sorumluluğundadır. Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır. Özensizce belirlenmiş kullanıcı adlarıyla gönderilen veya haber ve yazının bağlamının dışında yazılan yorumlar da içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN