Üniversite öğrencisi kıza röntgenci şoku! Görüntüleri izleyince...

Denizli Pamukkale'de yaşayan bir üniversite öğrencisi, 2 ay boyunca penceresinden izlenerek taciz edildi. Röntgenci kabusu haline gelen bu taciz olayı, apartmanın güvenlik kameralarına yansıdı.

20 yaşındaki S.Y. Pamukkale Üniversitesi'nde öğrenci olarak yaşıyor. 3 yıldır aynı apartmanda ikamet eden S.Y. yaklaşık 2 ay önce penceresinden kendisini izleyen bir kişi fark etti. Panikle durumu ailesine haber veren S.Y. apartman sahibinden de yardım istedi.

Apartman sakinleri ve S.Y. güvenlik kameralarını incelediklerinde korkunç bir gerçekle karşılaştı. Görüntülerde, şüphelinin hemen hemen her hece S.Y.'nin önüne gelerek perdede kalan boşluktan odasını izlediğini belirledi.

8952028.jpg

Yaşadığı korku nedeniyle gözüne uyku girmeyen S.Y. çareyi evden taşınmakta buldu. Güvenlik kamerası kayıtlarını da alarak karakola giden S.Y. tacizciden şikayetçi oldu.

Polis, kamera kayıtlarından eşkali belirlenen şüphelinin yakalanması için çalışma başlattı. Yetkililerin bu tür olaylara karşı daha hızlı ve etkin çözümler üretmesi bekleniyor.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN