Ünlü deterjan markasında sahte alarmı verildi! Kamyon kamyon getirildi Almanya’da patlak verdi! Herkes dikkatli olsun

Ünlü deterjan markasında sahte alarmı verildi! Kamyon kamyon getirildi Almanya’da patlak verdi! Herkes dikkatli olsun

Piyasada yer alan pek çok farklı sahte ürün bulunurken uzmanlardan uyarılarda peş peşe geliyor. Almanya'dan Türkiye'ye getirilen o ürünler memurların dikkatinden kaçmadı. Kamyon kamyon getirilen o ürünleri kontrol eden memurlar tüm gerçeği gözler önüne serdi. İşte tüm detaylar…

Geçtiğimiz yılın Kasım ayında Almanya'da gerçekleştirilen bir kontrolde tüm gerçekler gözler önüne serildi. Gümrük memurlarının şüphelenmesi üzerine tanınmış bir Alman markasına ait görünen binlerce kilogram toz çamaşır deterjanının sahte olduğu tespit edildi.

24 TON ÜRÜN GETİRİLDİ

Herkes tarafından bilinen bir Alman markasına ait olan toz çamaşır deterjanları yakayı ele verdi. Binlerce kilogram toz deterjanın sahte olduğu tespit edilirken Türkiye'den getirilen yaklaşık 24 ton toz çamaşır deterjanından alınan numuneler markaya gönderilince ürünlerin sahte olduğu anlaşıldı.

deterjan-sahte.jpg

Yakalanan miktarın Köln’ün toplam deterjan tüketiminin üzerinde olduğu ifade edildi. 5400 sahte ambalajla kamyonlara yüklenen ürünlerin piyasa değerinin ise yaklaşık 110 bin euro olduğu aktarıldı. Sahte deterjanların Aachen'daki ana gümrük idaresinin geri dönüşüm merkezinde imha edilirken şirketin Mülheim an der Ruhr'daki alıcıya dava açması bekleniyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN