Ünlü sanatçı Suadiyelilerin muhtarı artık! Hayırlı olsun

Ünlü sanatçı Suadiyelilerin muhtarı artık! Hayırlı olsun

Kadıköy’ün Suadiye Mahallesi’nin yeni muhtarı, Türk halk müziği sanatçısı Hilal Özdemir oldu. Sanatçı, sosyal medya üzerinden yaptığı duyuru ile 31 Mart 2024 tarihinde gerçekleşen yerel seçimlerde muhtarlık görevine seçildiğini açıkladı.

Hilal Özdemir, muhtar adayı olduğunu açıklarken, “Suadiye Mahallesi’nin değerli sakinleri, beni 30 yıl boyunca bir sanatçı olarak tanıdınız ve evlerinize konuk ettiniz. Şimdi ise, Cumhuriyet kadını olarak, mahallemize hizmet etmek üzere muhtar adayıyım” ifadelerini kullanmıştı.

Özdemir, profesyonel iş ve sanat hayatında sosyal sorumluluk projelerinde aktif rol almış, birçok ödül kazanmıştı. Ayrıca, Engelsiz Yaşam Vakfı’nın Anadolu yakası resmi temsilcisi olarak görev yapmakta ve kişisel gelişim alanında birçok eğitim alarak insanlara destek olmaya devam ediyor.

img-4834.jpeg

Sanatçı ruhu ve dinamik yapısıyla tanınan Özdemir, doğa ve hayvan sevgisiyle de biliniyor. Göreve talip olduğunu duyurduğu mesajında, mahallesinin değerlerini ileriye taşıma arzusundan ve mahalle sakinlerine eşit koşullarda hizmet sunma sözünden bahsetmişti.

Seçimlerin ardından Instagram hesabından bir teşekkür mesajı yayınlayan Özdemir, “Sevgili Suadiyeliler, verdiğiniz destek ve oy ile muhtar seçilmemi sağladığınız için teşekkür ederim. Yeni dönemde, sizlerle birlikte mahallemize hizmet etmeye devam edeceğim” dedi. Hilal Hülya Özdemir, Suadiye Mahallesi’nin yeni muhtarı olarak görevine başlamış bulunmaktadır.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN