Ünlü soda markasında dışkı skandalı! Tüm ürünler imha edildi: Nedeni ise…

Ünlü soda markasında dışkı skandalı! Tüm ürünler imha edildi: Nedeni ise…

Hem Türkiye'de hem de dünyada çok sık tüketilen doğal bir içecek olan maden suyunda skandal bir gelişme yaşandı. Dünyaca ünlü gıda devine ait maden suyu markasında insan dışkısında rastlanılan bir bakteriyel rastlanıldı. Tüm ürünler imha edildi.

Geçtiğimiz ay Türkiye'nin ünlü soda markası Beypazarı sodanın içerisinde tespit edilen yüksek orandaki Bor miktarı nedeniyle İsviçre'deki tüm ürünler toplatıldı. Dünyaca ünlü markalar zaman zaman farklı nedenlerle gündeme gelirken ünlü gıda devi Nestle’nin Perrier marka soda ürünlerinde bakteri tespit edildiği duyuruldu. İnsan dışkısında bulunan bir bakteri türünün tespit edilmesi ile birlikte 2 milyon şişe tedbir amacıyla imha edildi.

NEDENİ AÇIKLANDI

Fransız basının tarafından yapılan açıklama doğrultusunda Nestle marka maden sularının içerisinde tespit edilen dışkının mart ayı ortalarında yaşanan Fransa'nın güney doğusunda meydana gelen Monica Fırtınası olduğu işaret edildi. Fırtına sebebiyle gelen aşırı yağışların maden sularının kalitesinde sorun yaşandığı ifade edildi.

nestle-soda-kapak.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN