Ünlü Türk bisküvi markasından skandal hareket! İçindeki kremayı gören şok oldu: "Bunu da küçültmüşler"

Ünlü Türk bisküvi markasından skandal hareket! İçindeki kremayı gören şok oldu: "Bunu da küçültmüşler"

Türkiye’nin yerli üretim markasında skandal görüntüler. O bisküviyi gören şaşkına dönüyor. Keşke hiç koymasalarmış dedirten o görüntülere büyük tepki geldi.

Türkiye’de herkes tarafından bilinen ünlü markanın ürünlerinden skandal görüntüler. Herkesin çok sevdiği krema dolgulu ürünlerde dönen oyunlar pes artık dedirtti. Artık kimse boştan yere para vermek istemiyor. İşte o görüntüler…

O MARKADA SKANDAL GÖRÜNTÜLER

Son yıllarda artan maliyetler gıda sektöründe dönen oyunları da iyice arttırdı. Markalar ve marketler hem paketlerde hem de etiketlerde değişikliğe giderken tüketicilerde duruma tepki gösteriyor. Ürünlerin gramajında düşüşe gidilirken fiyatlardaki artış da tüketicilerin dikkatinden kaçmıyor. Son olarak kameralara yansıyan bir görüntü bu kadar da olmaz dedirtti.

Image

Torku marka kremalı bisküvinin kameraya yansıyan görüntüleri herkesi şoke etti. Kremalı bisküvinin içerisindeki kremanın küçücük kalması dikkat çekerken fiyatlarında bir o kadar yüksek alması karşılığı bu mu dedirtiyor. Keşke hiç koymasalarmış dedirten bu görüntülerin ardından tepkilerde çığ gibi büyüdü.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN