Uzmanlardan Türkiye için korkutan uyarı: İstilacı hayvan sürü halinde gelmeye başladı! Topraktan çıkacakları tarih belli oldu

Uzmanlardan Türkiye için korkutan uyarı: İstilacı hayvan sürü halinde gelmeye başladı! Topraktan çıkacakları tarih belli oldu

Yaz aylarında Türkiye'nin çeşitli bölgelerinde görülen yılanlar, havaların soğumasıyla birlikte yuvalarına girmeye başladı. Bu havalarda yılanların yuvalarına saklanması beklenirken Eskişehir'den gelen görüntüler herkesi ayağa kaldırdı. Kış uykusu için yuva arayan bir yılan doğa yürüyüşü yapanların önüne fırladı. Uzmanlar son dakika olarak uyardı. İstilacı hayvan sürü halinde gelmeye başladı! Topraktan çıkacakları tarih belli oldu. Herkes hazırlıklı olsun!

Türkiye'nin çeşitli bölgelerinde görülen yılan vakalarına bir yenisi daha eklendi. Yaz aylarında sıklıkla görülen yılanların soğuk havalar ile birlikte yuvalarına saklanması beklerken Eskişehir'den gelen görüntüler herkesi şoke etti. Dev yılan doğaseverlerin önüne fırladı. Uzmanlardan Türkiye için korkutan uyarı. İstilacı hayvan sürü halinde gelmeye başladı! Evlerinizin kapılarını camlarını sıkı sıkı kapatın.

BURASI AMERİKA DEĞİL TÜRKİYE!

Yaz aylarında tüm Türkiye'yi etkisi altına alan yılanlar bu kış ayları ile birlikte yuvalarına girmeye başladı. Ancak Eskişehir'den gelen görüntüler tüyleri diken diken etti. Eskişehir’deki Boz Dağ’da kış uykusuna yatmaya hazırlanan bir yılanın kendine yuva aradığı anlar, bölgede yürüyüş yapan gezginlerin cep telefonu kamerası ile kaydedildi.

hghgh-87.jpg

İSTİLACI HAYVAN SÜRÜ HALİNDE GELMEYE BAŞLADI

Eskişehir'de bulunan ve en yüksek dağlardan biri olan Boz Dağ’a Özlem Sakarya ve arkadaşları yürüyüşe gitti. Sohbet ederek yolda yürüyen ikili bir anda karşısında dev yılanı gördü. Yürüyüş esnasında bir yılan fark eden Sakarya, o anları cep telefonu ile kaydetmeye başladı. Görüntülerde ilgi çekici desenlere sahip bir yılanın kayaların arasında sığınabileceği uygun bir boşluk aradığı görülüyor.

hghgh-88.jpg

UZMANLAR UYARDI: TOPRAKTAN ÇIKACAKLARI TARİH BELLİ OLDU

Gelen görüntüler sonrası uzmanlarda son dakika uyarısı geldi. Yılanların topraktan çıkış tarihini açıklayan yetkililer, bu yılanların yuvalarından erken çıkma ihtimali olduğunu belirtti. Bu ise Türkiye için korkunç bir durum olacak.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN