Vahap Seçer görevden uzaklaştırılmıştı: Mersin’de başkanvekili seçiminin tarihi belli oldu

Vahap Seçer görevden uzaklaştırılmıştı: Mersin’de başkanvekili seçiminin tarihi belli oldu

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer’in tutuklanmasının ardından İçişleri Bakanlığı tarafından geçici tedbirle görevden uzaklaştırılması sonrası belediyede başkanvekili seçimi yapılacak. Mersin Büyükşehir Belediye Meclisi, yeni başkanvekilini belirlemek üzere 13 Ekim Salı günü toplanacak.

Mersin Büyükşehir Belediyesi’ne yönelik “yolsuzluk” soruşturmasında Vahap Seçer’in tutuklanarak görevden uzaklaştırılmasının ardından belediye yönetiminde yeni süreç başladı.

Mersin Büyükşehir Belediyesi Başkanvekili seçimi 13 Ekim Salı günü yapılacak.

OPERASYONDA 59 KİŞİ GÖZALTINA ALINMIŞTI

1 Ekim’de ‘yolsuzluk’ suçlamasıyla düzenlenen operasyonda Seçer dahil 59 kişi gözaltına alınmıştı.

3 BELEDİYE BAŞKANI TUTUKLANDI

6 Ekim'de Seçer, Yenişehir Belediye Başkanı Abdullah Özyiğit ve Mezitli Belediye Başkanı Ahmet Serkan Tuncer dahil 34 kişi tutuklanmıştı.

İçişleri Bakanlığı dün akşam üç belediye başkanını ‘geçici tedbir’le görevden uzaklaştırdığını duyurdu.

Seçer, Türkiye Belediyeler Birliği başkanlığı, Tuncer’se Doğu Akdeniz Belediyeler Birliği başkanlığından da uzaklaştırıldı.

YORUMLAR
YORUM YAZ
İÇERİK VE ONAY KURALLARI: KARAR Gazetesi yorum sütunları ifade hürriyetinin kullanımı için vardır. Sayfalarımız, temel insan haklarına, hukuka, inanca ve farklı fikirlere saygı temelinde ve demokratik değerler çerçevesinde yazılan yorumlara açıktır. Yorumların içerik ve imla kalitesi gazete kadar okurların da sorumluluğundadır. Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır. Özensizce belirlenmiş kullanıcı adlarıyla gönderilen veya haber ve yazının bağlamının dışında yazılan yorumlar da içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN