Vakıflar Genel Müdürlüğü 122 personel alacak! Güvenlik, temizlikçi, şoför... Başvurular o tarihte başlıyor

Vakıflar Genel Müdürlüğü 122 personel alacak! Güvenlik, temizlikçi, şoför... Başvurular o tarihte başlıyor

Resmi Gazete’de yayımlanan ilan kapsamında Vakıflar Genel Müdürlüğü 122 personel alacak. Güvenlik, temizlikçi, şoför gibi kadrolardaki eksiği kapatmak için yapılacak alımlarla ilgili tüm detaylar da belli oldu…

Resmi Gazete’de yayımlanan ilana göre, 2022 yılı KPSS puanıyla Vakıflar Genel Müdürlüğü’ne yeni personel alımı yapılacak. Alımlarla ilgili tüm detaylar haberimizin devamında…

BAŞVURU DETAYLARI BELLİ OLDU

Vakıflar Genel Müdürlüğü, 2022 KPSS puanıyla 18-35 yaş aralığında 33 büro personeli, 5 avukat, 10 mühendis, 4 sosyal çalışmacı, 39 koruma ve güvenlik görevlisi, 24 temizlik görevlisi, 7 şoför alımı yapacak.

vakiflar-genel-mudurlugu-personel-alimi-1.jpg

Başvuru işlemleri e-Devlet’te Vakıflar Genel Müdürlüğü-Kariyer Kapısı Kamu İşe Alım ve Kariyer kapısı üzerinden 9 Haziran tarihine kadar devam edecek. Şahsen başvurular ile posta ya da diğer yollarla yapılan başvurular kabul edilmeyecek.

Adaylar yalnızca bir il ve öğrenim durumuna göre bir pozisyon için başvuru yapabilecek.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN