Ve ilk anket geldi! Mansur Yavaş'la Turgut Altınok arasında kaç puan fark var? Duyanlar kulaklarına inanamadı

Ve ilk anket geldi! Mansur Yavaş'la Turgut Altınok arasında kaç puan fark var? Duyanlar kulaklarına inanamadı

Yerel seçimlere birkaç ay kala aday belli olurken Ankara Büyükşehir Belediye adayları arasındaki ilk anket geldi. Mansur Yavaş ve Turgut Altınok arasında kaç puan olduğunu merak eden seçmen bu farkı duyunca çok şaşıracak. İşte konuya ilişkin detaylar…

31 Mart 2024 tarihinde tüm Türkiye yerel seçimler için sandık başına gidecek. Seçime iki ay gibi bir zaman varken adaylar çalışmalarına devam ediyor. Seçmen ise şimdiden seçim anketlerinden çıkacak olan sonucu bekliyor. Geçtiğimiz günlerde İstanbul adayları arasında yapılan ikinci anket sonuçları yayınlanmıştı. Şimdi de gözler başkent Ankara’ya çevrildi. Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığı seçiminin anketi ise Area Araştırma’dan geldi.

yeni-proje-56.jpg

“MİLLETVEKİLİ SEÇİMİ OLSA KİME OY VERİRDİNİZ?”

T24’te yer alan habere göre Area Araştırma, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığı seçimine ilişkin 22-23 Ocak 2024 tarihlerinde 2 bin 6 kişi ile CATI yöntemi uygulayarak bir anket yaptı. Söz konusu anket kapsamında katılımcılara “Bugün milletvekili seçimi olsa hangi partiye oy verirsiniz?” sorusu soruldu.

Katılımlar arasında yüzde 27,2’si AKP yanıtını verirken, yüzde 26,6’sı ise CHP yanıtını verdi. Öte yandan katılımcılar arasında kararsızların oranı ise yüzde 21,7 olarak kaydedildi.

yeni-proje-55.jpg

MANSUR YAVAŞ MI TURGUT ALTINOK MU?

2 bin 6 kişi ile yapılan ankette mevcut Ankara Belediye Başkanı ve CHP adayı Mansur Yavaş ile AKP adayı Turgut Altınok arasında da karşılaştırma yapıldı. Anket sonucunda ise Ankara’nın hangi bölgesinde kimin isminin öne çıktığı belli oldu.

Bunların yanı sıra seçimlere nasıl girileceği merak edilen Zafer Partisi ile Yeniden Refah’ın oy oranları da görenleri şaşkına çevirecek nitelikteydi.

İŞTE ANKET SONUÇLARI….

anket.jpg

yeni-proje-50.jpg

ankett.jpg

1706160039481-g-emiiew-xk-aawe-8-k.jpeg

ankettttt.jpg

1706160039794-g-emimp-cwqaax-lup.jpeg

yeni-proje-51.jpg

yeni-proje-52.jpg

yeni-proje-53.jpg

yeni-proje-54.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN