Vedat Milor'un öve öve bitiremediği kokoreç! Lüks otellerin yemeklerini bile eleştirmişti: Yol üstü o kokoreçe bayıldı

Vedat Milor'un öve öve bitiremediği kokoreç! Lüks otellerin yemeklerini bile eleştirmişti: Yol üstü o kokoreçe bayıldı

Lüks otellerin yemeklerini bile tek tek eleştiren eleştirmen ve gastronomi yazarı Vedat Milor o lezzete yenik düştü. Türkiye'de sevilen lezzetler arasında adını yazdıran kokoreçin en lezzetli hali orada yeniyor. İşte Vedat Milor'ün öve öve bitiremediği o kokoreç…

Yemek eleştirmeni ve gastronomi yazarı Vedat Milor, o ilçede yediği kokoreçe yenik düştü. Türkiye'de seveni olduğu kadar sevmeyeni de bulunan lezzet bombası kokoreç Vedat Milor'dan tam not aldı. İşte Vedat Milor'ün öve öve bitiremediği o kokoreç…

VEDAT MİLOR NOTUNU VERDİ

Ayvalık'a giderken yol üzerinde bir kokoreç deneyen Milor, birçok yer ile kıyasladı bu lezzetin herkes tarafından denenmesi gerektiğini söyledi. Takipçilerine tek tek öneride bulunan Milor, bu kokoreçi övmekten geri duramadı.

kokorec-3.jpg

Milor, "Kuzu kokoreç, sevdim. İçi bayağı iyi, çözü yerinde. Güzel bir kokoreç, köftesi fena değil, normal yani. Gayet lezzetli bana göre. Dün çok lüks bir otelin lokantasına gittim. Doğruyu söylemek gerekirse hakikaten sıfırdan başlayıp öğrenmeleri lazım. Özellikle İtalyan yemekleri, balık nasıl ızgara yapılır falan hepsini yani çok zayıftı. Bu çok daha lezzetli" dedi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN