Vincin kasasındaki direkler otobüse ok gibi saplandı! Yolcular ölümden döndü

Ataşehir'de vincin kasasındaki direkler seyir halindeki otobüsün camına ok gibi saplandı. Korkunç kazada şans eseri ölen veya yaralanan olmazken şirket çalışanı, "Bana telefon etti. Anlattı durumu. Cama çarpmış, başka bir şey yok, yaralı da yok." dedi.

İstanbul'un Ataşehir ilçesindene bağlı Yeni Çamlıca Mahallesi Dursunbey Caddesi'nde saat 14.00 sıralarında korku dolu anlar yaşandı.

9321769.jpg

VİNCİN KASASINDAKİ DİREKLER OTOBÜSE SAPLANDI

İddiaya göre; 34 BU 4361 plakalı vincin kasasındaki direkler, dönüş yaptığı esnada seyir halinde olan 34 HO 2948 plakalı otobüsün camına saplandı.

9321770.jpg

Otobüsün camları tuzla buz olurken yolcular panik yaşadı. Kazada şans eseri ölen veya yaralanan olmazken otobüste maddi hasar meydana geldi.

9321775.jpg

TRAFİK KİLİTLENDİ

İhbar üzerine olay yerine trafik ekipleri sevk edildi. Kaza nedeniyle neredeyse durma noktasına gelen trafik, vinç ve otobüsün yol kenarına çekilmesiyle normale döndü.

9321774.jpg

'CAMA ÇARPMIŞ, BAŞKA BİR ŞEY YOK'

Otobüsün şoförü, "Seyir halindeydim, birkaç yolcum vardı. Çok yolcum yoktu." dedi.

9321773.jpg

Vincin şoförü konuşmak istemezken şirket çalışanı, "Bana telefon etti. Anlattı durumu. Cama çarpmış, başka bir şey yok, yaralı da yok." diye konuştu.

9321776.jpg

Tutanak tutan taraflar daha sonra kaza yerinden ayrıldı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN