Yağışlar sel baskınlarına neden oldu: Şırnak Silopi'de eğitime bir gün ara

Yağışlar sel baskınlarına neden oldu: Şırnak Silopi'de eğitime bir gün ara

Şırnak Silopi’de gece başlayan sağanak nedeniyle cadde ve sokakları su bastı. Kaymakamlık hayatı olumsuz etkileyen sağanak yağışın ardından tüm okul kademelerinde eğitim-öğretime 1 gün ara verildiğini duyurdu.

Şırnak Silopi’de gece saatlerinde başlayan yağmur nedeniyle kısa sürede cadde ve sokakları sel bastı. Birçok araç mahsur kaldı. Bazı ev ve iş yerlerinde su baskınları yaşanırken, yollardaki su birikintileri nedeniyle sürücüler ilerlemekte güçlük çekti.

EĞİTİME 1 GÜN ARA

Hayatı olumsuz etkileyen sağanak yağışın ardından Silopi Kaymakamlığı okullarda verilen eğitim hakkında açıklama yaptı. Kaymakamlık, “Yoğun sağanak yağmur nedeniyle ilçemiz genelinde tüm okul kademelerinde eğitim öğretime 12 Nisan 2023 tarihinde 1 gün ara verilmiştir. Kamu kurum ve kuruluşlarında hamile ve engelli olan kamu görevlilerimiz de idari izinli sayılacaktır” şeklinde açıklama yaptı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN