Yakalanacağını anlayınca öyle bir şey yaptı ki tüm dükkan leş gibi koktu! Mide bulandıran anlar

Kuyumcuya girip altın çalan 5 kadın, iş yeri sahibi tarafından dükkana kilitlenerek yakalanınca mide bulandıran davranışlarda bulundu. O anlar güvenlik kamerası tarafından kaydedildi. İşte detaylar...

Adana'nın Seyhan ilçesi Saydam Caddesi'nde yer alan kuyumcuya 5 kadın, altın alma bahanesiyle dükkana girdi. Bir süre sonra kadınlardan biri künye çaldı. Bu durumu fark eden kuyumcu kapıyı kilitleyip polise haber verdi.

yakalaninca-kurtulmak-icin-kuyumcunun-ortasina-tuvaletini-yapti-2.jpg

YAKALANACAĞINI ANLAYINCA TUVALETİNİ YAPTI

Yakalanacaklarını anlayan kadınlardan biri ise kurtulmak için iş yerine tuvaletini yaptı. Ancak buna rağmen iş yeri sahibi kapıyı açmadı. Bir süre sonra polis olay yerine gelerek kadınları gözaltına aldı. Polis aracına bindirilen kadınlardan biri aracı yakmakla tehdit etti. Kadınlar polis merkezine götürüldü.

yakalaninca-kurtulmak-icin-kuyumcunun-ortasina-tuvaletini-yapti-3.jpg

HIRSIZLIK ANI KAMERADA

İş yeri sahibi, bir kadının tezgahtan künye çaldığını fark etmesini üzerine elindeki sopa ile önlerini keserek kaçmalarına engel oldu. Daha sonra yaşanan arbedede kadınlardan birisi ayaktayken iş yerinin ortasına tuvaletini yaptı. Bu anlar güvenlik kameralarına yansıdı.

yakalaninca-kurtulmak-icin-kuyumcunun-ortasina-tuvaletini-yapti-5.jpg

yakalaninca-kurtulmak-icin-kuyumcunun-ortasina-tuvaletini-yapti-6.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN