Yangını söndürmek isterken kalp krizinden öldü

İstanbul'da bir binanın elektrik panosunda çıkan yangına müdahale etmeye çalışan apartman yöneticisi Mehmet Birsen, kalp krizi geçirerek hayatını kaybetti.

İstanbul'da dört katlı bir binanın giriş bölümünde bulunan elektrik panosunda bilinmeyen nedenle yangın çıkarken, peş peşe şiddetli patlamalar oldu. Burada oturan aynı zamanda bina yöneticisi olan Mehmet Birsen (70), patlama seslerinin nedenini öğrenmek için evinden çıktı. Birsen, şiddetli patlamalar olan binanın girişindeki elektrik panosundaki kabloları çekip patlama ve yangını önlemek isterken savrularak yere düştü. Çevredekilerin ihbarıyla olay yerine polis itfaiye ve sağlık ekibi sevk edildi. Yangın itfaiyenin müdahalesi ile hemen söndürülürken, Birsen'in kalp krizi geçirdiği belirlendi.

Birsen olay yerindeki ilk müdahalenin ardından Avcılar'daki özel bir hastaneye kaldırıldı. Burada yaklaşık 1.5 saat süren çabaya rağmen Mehmet Birsen, kurtarılamadı.

yeni-proje-3-003.jpg

Birsen'in ölümünü 'şüpheli ölüm' olarak değerlendirdi. Avcılar Emniyet Müdürlüğü ekipleri olay yerinde inceleme yaptı. Kamera kayıtları ve tanık ifadeleri alındı. Ekiplerin olayla ilgili çalışması sürüyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN