Yanıyorum demeyin beteri geliyor! Bu 7 il kış gelsin diye duaya çıkacak: 40 derecenin üzerine hazır olun

Yanıyorum demeyin beteri geliyor! Bu 7 il kış gelsin diye duaya çıkacak: 40 derecenin üzerine hazır olun

Yanıyorum diyenler beterin beterine hazırlıklı olsun. 7 şehir için alarm sinyalleri çalıyor. Sıcaklıklar 40 derecenin üzerine kadar yükselecek bu şehirler kış gelsin diye dua edecek. Uzmanlar yüksek sıcaklıklar için uyarılarını peş peşe sıraladı. İşte tüm detaylar…

Türkiye'de sıcaklıklar bir anda yükselirken uzmanlardan uyarılarda gecikmedi. Haziran ayı ile birlikte aniden yükselen sıcaklıklar mevsim normallerinin üzerine çıkarak yükselişini sürdürmeye devam ediyor. Uzmanlardan gelen açıklamalar doğrultusunda sıcaklıkların 5 ile 10 derece arasında artış yaşayabileceği belirtildi. 7 şehirde sıcaklıkların 40 derecenin Üzerine çıkması bekleniyor. İşte tüm detaylar…

HERKES KIŞIN GÖZÜNÜ GÖZLEYECEK

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamalar doğrultusunda ülke genelinde hava sıcaklıklarının mevsim normallerinin 5 ile 10 derece üzerine çıkacağı belirtildi. MGM verileri doğrultusunda Osmaniye ve Rize çevreleri ile birlikte Ordu, Giresun ve Trabzon'un iç kesimleri, Artvin'in kıyı bölgeleri, Doğu Akdeniz'in Toroslar bölgesi ve Kahramanmaraş'ın batı ilçelerinde yerel sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışları etkili olacak.

sicak-hava-serinlemek.jpg

Hava sıcaklıkları Aydın'da 43, Şanlıurfa'da 42, Denizli, Adıyaman, Diyarbakır ve Batman'da 41 derece ulaşırken Kahramanmaraş'ta ise 40 dereceyi gördü.

Ankara'da en yüksek hava sıcaklığı 33 en düşük 18 olurken İstanbul'da en yüksek hava sıcaklığı 29 en düşük 21 derece görülecek. İzmir'de ise en yüksek sıcaklık 36 en düşük sıcaklık 23 derece olacak.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN