Yaptığı site Adıyaman’da 70 kişiye mezar olmuştu: Tutuklanan müteahhit Kızılay Şube Başkanı çıktı

Yaptığı site Adıyaman’da 70 kişiye mezar olmuştu: Tutuklanan müteahhit Kızılay Şube Başkanı çıktı

Adıyaman Başsavcılığı, Maraş merkezli depremler sonrası yıkılan binalarla ilgili yürütülen soruşturma kapsamında, Adıyaman’da yıkılan ve 70 kişinin hayatını kaybettiği Süeda Kent Sitesi’nin müteahhidi Mehmet Murat Bulut, kent merkezinde gözaltına alındı. Gözaltına Bulut, işlemlerinin ardından sevk edildiği nöbetçi hakimlikçe tutuklandı. Bulut’un Kızılay’da Adıyaman şubesi başkanı olduğu ortaya çıktı. Kızılay’ın internet sitesinde Bulut’un hala aktif Adıyaman şube başkanı olduğu görülüyor.

Adıyaman Cumhuriyet Başsavcılığı, 6 Şubat’ta Maraş merkezli 7,7 ve 7,6’lık depremler sonrası yıkılan binalarla ilgili yürütülen soruşturma kapsamında, Adıyaman’da yıkılan ve 70 yurttaşın hayatını kaybettiği Süeda Kent Sitesi’nin müteahhidi Mehmet Murat Bulut, kent merkezinde gözaltına alındı. Artı Gerçek’ten Onur Öncü’nün haberine göre gözaltına Bulut, işlemlerinin ardından sevk edildiği nöbetçi hakimlikçe tutuklandı.

‘BULUT KIZILAY SİTESİNDE HALA AKTİF BAŞKAN’

Tutuklanan Bulut’un Türk Kızılay’ında Adıyaman şubesi başkanı olduğu ortaya çıktı. Kızılay’ın internet sitesinde Bulut’un hala aktif Adıyaman şube başkanı olduğu görülüyor. Kızılay depremin 3'üncü gününde de AHBAP’a çadır satmış ve tepkilerin odağı olmuştu.

İlgili Haberler
YORUMLAR (2)
2 Yorum
YORUM YAZ
İÇERİK VE ONAY KURALLARI: KARAR Gazetesi yorum sütunları ifade hürriyetinin kullanımı için vardır. Sayfalarımız, temel insan haklarına, hukuka, inanca ve farklı fikirlere saygı temelinde ve demokratik değerler çerçevesinde yazılan yorumlara açıktır. Yorumların içerik ve imla kalitesi gazete kadar okurların da sorumluluğundadır. Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır. Özensizce belirlenmiş kullanıcı adlarıyla gönderilen veya haber ve yazının bağlamının dışında yazılan yorumlar da içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN