'Yargı' Pençe-Kilit Harekatı şehitlerini unutmadı: Duygulandıran sahne

'Yargı' Pençe-Kilit Harekatı şehitlerini unutmadı: Duygulandıran sahne

'Yargı'nın 77'nci bölümünde Cem Karaca’nın “Deniz Üstü Köpürür” türküsü ile ekrana gelen operasyon sahnesi, sosyal medyaya damga vurdu. Sosyal medyada çok konuşulanlar arasına giren sahneye 'Pençe-Kilit Harekatı bölgesinde şehit olan askerler için saygı duruşu yapıldı' yorumları geldi.

Pençe-Kilit Harekatı bölgesindeki bir üsse sızmaya çalışan bölücü terör örgütü PKK ile çatışan 12 asker 23 Aralık akşamı (2023) şehit oldu. Türkiye'yi yasa boğan olay sonrası, Yargı dizisindeki operasyon sahnesi dikkat çekti.

Şehit askerleri unutmayan Yargı, senaryo gereği özel harekat polislerinin yaptığı “Legus Operasyonu” sahnesi ile ekranlara geldi.

ŞEHİT ASKERLERE SAYGI DURUŞU

Cem Karaca’nın “Deniz Üstü Köpürür” türküsü eşliğinde özel harekat polislerinin yaptığı operasyon sahnesi, sosyal medyaya da çok konuşulanlar arasına girdi. Sahneye 'Pençe-Kilit Harekatı bölgesinde şehit olan askerler için saygı duruşu yapıldı' yorumları geldi.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN