Yarından sonra başlıyor! Çok kuvvetli vuracak... Osmanlı'da o gün herkes işi gücü bırakırdı siz de...

Yarından sonra başlıyor! Çok kuvvetli vuracak... Osmanlı'da o gün herkes işi gücü bırakırdı siz de...

Son dakika... Tüm dünya genelinde etkili olan El Nino hava sistemi ülkemizde de etkisini sürdürmeye devam ediyor. Ekim ayı ile birlikte İstanbul ve Ankara başta olmak üzere sıcaklıklar 4-5 derece birden arterken vatandaşlar 'Bugün hava durumu nasıl? Yağışlar ne zaman gelecek?' sorularını araştırmaya başladı. Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden son dakika uyarısı geldi. Yarından sonra başlıyor! Meteorolojik kaynaklar 'Çok kuvvetli olacak' diyerek uyardı. Sakın o gün evden dışarıya adım atmayın.

Ekim ayının başında etkili yağışların etkisi kısa sürmüş durumda. Ülke genelinde sıcaklıklar hızla artmaya başlarken Türkiye için kırmızı alarm verildi. Meteoroloji Genel Müdürlüğü son dakika olarak uyardı. Yarından son başlıyor! Hemen önleminizi alın. Meteorolojik kaynaklar üstüne basa basa uyardı. Çok kuvvetli olacak! Peki yağışlar ne zaman gelecek? Bugün hava durumu nasıl? Hangi bölgelerde yağış bekleniyor? Sakın o gün evden dışarıya adım atmayın. İşte son dakika hava durumu haberinin detayları...

METEOROLOJİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ SON DAKİKA OLARAK UYARDI

Meteoroloji Genel Müdürlüğü (MGM) tarafından yapılan son değerlendirmelere göre; Doğu Anadolu'nun kuzey ve doğusu, Doğu Karadeniz'in iç kesimleri ile Sivas, Tokat, Rize, Artvin ve Bingöl çevreleri, Yozgat, Kayseri, Amasya ve Siirt'in doğusunun yerel sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

hggh-32.jpg

Sabah ve gece saatlerinde iç kesimlerde yer yer sis ve pus bekleniyor. Önemli bir değişiklik olmayacağı, kuzey, iç ve batı kesimlerde mevsim normallerinin üzerinde, diğer yerlerde mevsim normalleri civarında seyredeceği tahmin ediliyor.

İL İL HAVA DURUMU İÇİN TIKLAYINIZ

UZMANLARDAN KORKUTAN UYARI: ÇOK KUVVETLİ OLACAK, SAKIN O GÜN EVDEN DIŞARIYA ADIM ATMAYIN!

Meteorolojik kaynaklardan Türkiye'ye yönelik bir son dakika uyarısı yapıldı. Hava Forum'dan aktarılan bilgilere göre, perşembe ve cuma günü kuvvetli lodos bekleniyor. Hava Forum tarafından yapılan paylaşımda şu ifadeler kullanıldı:

"Perşembe ve cuma günü insanları etkileyecek düzeyde kuvvetli bir lodos bekliyoruz. Lodoslu havalarda insanlar genelde sersem, gergin, stresli olur. Lodos baş ağrısı da yapar. Osmanlı'da ve Bizans'ta lodoslu günlerde yargı işlemleri ertelenirmiş. Lodosu hafife almayın efendim..."

hghg-96.jpg

5 GÜNLÜK HARİTALI HAVA DURUMU RAPORU

24 EKİM 2023 SALI GÜNÜ

h1.png

25 EKİM 2023 ÇARŞAMBA GÜNÜ

h2.png

26 EKİM 2023 PERŞEMBE GÜNÜ

h3.png

27 EKİM 2023 CUMA GÜNÜ

h4.png

28 EKİM 2023 CUMARTESİ GÜNÜ

h5.png

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN