Yarışmacının annesi oğluna kızdı İmirzalıoğlu gülme krizine girdi! Öyle bir soruda elendi ki..

Yarışmacının annesi oğluna kızdı İmirzalıoğlu gülme krizine girdi! Öyle bir soruda elendi ki..

Türkiye'nin sevilen bilgi yarışması programı Kim Milyoner Olmak İster ekranlarında bu hafta, dikkat çeken bir yarışmacıyla daha karşımıza çıktı. Zeka dolu cevapları ve soğukkanlı tavrıyla izleyenlerin takdirini kazanan yarışmacı öyle bir soruda elendi ki, annesinin hışmından kurtulamadı.

Kim Milyoner Olmak İster yarışması, geniş bilgi yelpazesi ve mantıklı düşünme yeteneği gerektiren sorularıyla izleyicilerin beğenisini topluyor. Bu hafta sahneye çıkan Recep Murat Yalçınkaya da, kendine has tavrı ve sağlam bilgi birikimi ile yarışmanın en dikkat çekici yarışmacılarından biri olarak ön plana çıktı.

Kim Milyoner Olmak İster yarışmasında zaman zaman ilginç anlar da yaşanmaya devam ediyor. Bu anlardan biri de son olarak yarışmaya katılan Recep Murat Yalçınkaya isimli yarışmacıyla oldu. Milyonluk soruyu görmeye bir adım kalmışken genç yarışmacı soruya doğru yanıtı veremedi. Yarışmacının karşısına, "Fransa'nın en uzun kara sınırı hangi ülkeyledir?" sorusu çıktı.

YARIŞMACININ ANNESİ OĞLUNA KIZDI İMİRZALIOĞLU GÜLME KRİZİNE GİRDİ! ÖYLE BİR SORUDA ELENDİ Kİ..

İzleyiciler, Yalçınkaya'nın her soruya verdiği derinlemesine cevapları ve sakin tavırlarıyla hayranlıkla izledi. Recep Murat Yalçınkaya, uzunca düşündükten sonra soruya 'D- Almanya' cevabını verdi. Ancak doğru cevap 'C- Brezilya' idi. Murat Yalçınkaya 400 bin TL'lik soruya yanlış cevap verdi ve 30 bin TL'lik ödülle yarışmadan ayrıldı.

64eee4d486b2475778dd4297.webp

ANNESİNİN TEPKİSİ HERKESİ GÜLDÜRDÜ

Yalçınkaya'nın yanlış cevabı sonrası annesinin verdiği tepki ise çok konuşuldu. Anne Yalçınkaya oğluna, "Keşke çekilseydin Recep! 30 bin lirayla mı veda ediyor? Azmış Kenan bey! Canı sağ olsun. 200 ile ne güzel bir şeyler yapardık. Tüh bayağı da durduk burada" dedi. Kenan İmirzalıoğlu ise anneye "Yarım saat önce 30 da yoktu. 200'ü görünce 30 az gelir. Nasip mi gaza geldi" dedi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN