Yaşından başından da mı utanmadın? Telefonu sürekli çalınca yalanı ortaya çıktı

Yaşından başından da mı utanmadın? Telefonu sürekli çalınca yalanı ortaya çıktı

Cep telefonu mağazası sahibi, telefonunu satmak isteyen kişinin hareketlerinden ve gelen aramaları sürekli reddetmesinden şüphelendi. İşyeri sahibinin dikkat sayesinde gerçek ortaya çıktı. İşte detaylar...

İstanbul'un Avcılar ilçesi Merkez Mahallesi'nde bir giyim mağazası işleten kadın, kısa süreliğine üst kata çıkarken içeride bulunan kişi tezgah üzerindeki telefonu alarak kaçtı.

Üst kattan indikten sonra telefonunu bulamayan kadın, yan taraftaki işyeri çalışanın cep telefonuyla kendi numarasını aramaya başladı.

yasli-adam-genc-kadinin-telefonunu-caldi-5.jpg

ARAMALARI SÜREKLİ REDDEDİNCE ŞÜPHELENDİ

Telefonu alan kişi daha sonra Namık Kemal Caddesi üzerindeki ikinci el cep telefonu satılan iş yerine giderek, "Hastam var. Bu telefonu satmak istiyorum" dedi.

İşyeri sahibi Mesut Kaplama, şüphelinin tedirgin davranışlarından ve gelen çağrıları sürekli reddetmesinden şüphelenirken, şüpheliye oturup dinlenmesini söyledi.

yasli-adam-genc-kadinin-telefonunu-caldi-3.jpg

ÖZÜR DİLEYİP KAÇTI

İncelemek üzere aldığı telefonda arayan numarayı kaydeden Mesut Kaplama, daha sonra dışarı çıkarken telefonu çalınan kadın ile görüşerek telefonunun kendisinde olduğunu belirterek konumunu gönderdi.

Kısa süre sonra ağabeyi ile gelen kadın telefonunu alırken, şüpheliye tepki gösterdi. Cep telefonunu alan şüpheli özür dileyerek hızla işyerinden uzaklaştı.

yasli-adam-genc-kadinin-telefonunu-caldi-2.jpg

"DURUMU ÖĞRENİNCE KONUMU GÖNDERDİM"

Telefonu sahibine ulaştırmayı sağlayan Mesut Kaplama, "Bana hastası olduğu için paraya sıkıştığını ve o nedenle yakınına ait telefonu satmak istediğini söyledi. Sürekli aranmasından ve aramaları reddetmesinden şüphelendim. Arayan numarayı kendi telefonumdan arayarak durumu öğrenince konumu gönderdim" dedi.

yasli-adam-genc-kadinin-telefonunu-caldi-1.jpg
Mesut Kaplama

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN