Yaştan dolayı iş bulamayanlar hemen başvurun! Bu hastanelere alımlar başladı, İşkur mülakatsız çalışanlar alacak

Yaştan dolayı iş bulamayanlar hemen başvurun! Bu hastanelere alımlar başladı, İşkur mülakatsız çalışanlar alacak

Türkiye İş Kurumu (İŞKUR), işsizlik sorununa çözüm bulma ve istihdamı artırma misyonunu sürdürüyor. İşkur mülakatsız çalışanlar alacak. Son yayımladığı personel alım ilanlarıyla bu hedefe bir adım daha yaklaşan İŞKUR, iş arayanlar için umut kapılarını aralıyor.

Türkiye İş Kurumu, ülkemizin ekonomik kalkınmasına katkı sağlayan en önemli kuruluşlardan biridir. İşsizlik sorununu çözme amacı güden İŞKUR, bu hedef doğrultusunda bünyesine yeni personel alımı yapmaya hazırlanıyor. Son dönemde yayımladığı personel alım ilanlarıyla iş arayanlara umut ışığı veren İŞKUR, istihdamda önemli bir rol oynamaya devam ediyor.

İŞKUR'un personel alım ilanları, farklı pozisyonlarda ve niteliklerde iş arayanları hedef alıyor. İŞKUR, her sektörden işsiz vatandaşlarımıza kapılarını açarak istihdam fırsatları sunuyor. Türkiye İş Kurumu Genel Müdürlüğü'nün personel alım ilanları, sadece işsizlikle mücadelede değil, aynı zamanda ülkenin ekonomik kalkınmasına da önemli bir katkı sağlıyor.

YAŞTAN DOLAYI İŞ BULAMAYANLAR HEMEN BAŞVURUN! BU HASTANELERE ALIMLAR BAŞLADI, İŞKUR MÜLAKATSIZ ÇALIŞANLAR ALACAK

Söz konusu hastane personeli alımı özel sektör için alınacak. Özel sektöre yapılacak olan Hasta Kabul Kayıt Görevlisi alımı için KPSS şartı aranmayacak. Başvurular İŞKUR üzerinden e-Devlet ile giriş yapılarak yapılacak.

HASTA KAYIT GÖREVLİSİ

Hasta Kayıt Görevlisi, bir sağlık kurumunda veya hastanede çalışan ve hasta kayıtlarının düzenlenmesi ve yönetilmesinden sorumlu olan bir sağlık profesyonelidir. Hasta bilgilerini gizli tutarak, hastaların tıbbi kayıtlarını doğru ve eksiksiz bir şekilde tutarlar. Ayrıca hasta bilgilerini güncellemek, randevuları düzenlemek ve hastaların ihtiyaçlarını karşılamak gibi görevleri de olabilir. Hasta kayıt görevlileri, hastalarla iletişim kurabilme yeteneğine sahip olmalı ve sağlık kurumunun profesyonel ve etik standartlarına uymalıdır. Bu görev, sağlık hizmetlerinin düzenli ve etkili bir şekilde sunulmasına katkıda bulunur.

GEREKLİ ŞARTLAR

İŞKUR tarafından yayınlanan ilana göre, hasta kabul kayıt görevlisi alım şartları şunlardır:

  • En az ilköğretim mezunu (İlana göre farklılık gösterebilir)
  • 18 yaşını tamamlamış
  • Sağlık sektöründe deneyimi olan ya da deneyim kazanmak isteyen,
  • İletişim ve planlama becerileri gelişmiş,
  • Hizmet ve çözüm odaklı,
  • Ekip çalışmasına yatkın,
  • Provizyon ve fatura işlemlerine hakim,
  • MS Office programlarına hakim,
  • Görevini yapmasında herhangi bir sağlık sıkıntısı olmayan (Engelli adaylar için özellikler ilanların içerisinde aktarılmıştır)
  • Giyimine özen gösteren, güler yüzlü
  • Gerektiğinde vardiyalı çalışabilecek

BAŞVURU DETAYLARI

  • Başvurular sadece İŞKUR web sitesi üzerinden e-Devlet ile giriş yapılarak yapılacaktır.
  • Başvuru yapan adaylar arasından uygun görülenler görüşmeye çağrılacaktır.

İŞKUR tarafından paylaşılan ilanlara "https://esube.iskur.gov.tr/Istihdam/AcikIsIlanAra.aspx?mid=3112" web adresi üzerinden ulaşabilirsiniz.

hastane2-wefg.webp

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN