Yastık altından altınları çıkartacak fırsat! 40 Bin TL'den başlıyor... Bakanlık onlarca arsayı satışa çıkardı

Yastık altından altınları çıkartacak fırsat! 40 Bin TL'den başlıyor... Bakanlık onlarca arsayı satışa çıkardı

Mal sahibi olmak isteyenlerin fırsat ayağına geldi! Böyle fırsat bir daha zor gelir. 40 bin TL’ye mal sahibi olmak isteyenler astık altından altınları çıkaracak! Çevre ve Şehircilik Bakanlığı onlarca arsayı satışa çıkardı...

Son zamanlarda artan ev, araba ve arsa fiyatları nedeniyle mal sahibi olmak isteyenler için artık bu hayal olmuş bir konuya dönüşmüş durumda. Ancak son yapılan duyuruda her cebe uygun arsa satışa çıkarıldı.

40 BİN LİRAYA ARSA SAHİBİ OLMA FIRSATI

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, Kentsel Dönüşüm Başkanlığı bünyesinde 47 ilde 826 muhtelif arsaların açık artırmayla satışa çıkarılacağını duyurdu. Satışa çıkarılan arsalar arasında en düşük fiyatlı olanı Mardin Nusaybin'de 40 bin lira ile belirlendi.

Satışlarda yüzde 25 peşinat ve 24 ay vade imkanı sunulacak. Peşin ödemelerde ise yüzde 20 indirim yapılacak. Açık artırmalar, 24-25-26 Nisan tarihleri arasında saat 10:00'da iki farklı şehirde gerçekleşecek. Ankara Çankaya'da Bilkent Otel ve Konferans Merkezi'nde, İstanbul Halkalı'da bulunan İstanbul Hizmet Binası Konferans Salonu'nda düzenlenecek.

resim-2024-04-05-165250346.png

EN FAZLA ARSANIN SATIŞA ÇIKARILDIĞI 10 İL

  1. Konya 89
  2. Ankara 75
  3. Mersin 61
  4. Mardin 52
  5. İstanbul 45
  6. Kırklareli 43
  7. Afyon 34
  8. Kayseri 33
  9. Antalya 32
  10. Çanakkale 32

Satışa sunulan arsalar ve fiyatlarıyla ilgili daha detaylı bilgi için tıklayın.

lere Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'nın resmi internet sitesinden ulaşılabilir.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN