Yazar Azra Kohen'in Filistin sözlerine tepki

Yazar Azra Kohen'in Filistin sözlerine tepki

Fi dizisinin kitap serisinin yazarı olarak tanınan Azra Kohen'in açıklamaları tepki çekti. Kohen, İsrail'in Refah'taki çadır saldırısından sonra Filistinlilerin çocuklarını, bombaların atılacağı yerlere 'bilerek götürdüğünü' savundu.

İsrail'in Refah'ta binlerce Filistinlinin sığındığı çadır kente düzenlediği saldırılarının yankıları tüm dünyada büyük tepki toplamayı sürdürürken, yazar Azra Kohen'in Filistinlileri hedef alan sözlerine eleştiri ve tepki yağdı.

Azra Kohen yaşananlardan sonra, Refah konusunda paylaşım yapmamasını eleştiren bir takipçisine verdiği yanıtta şunları paylaştı:

"Kendi yavrusunu bombanın atılacağı megafonla 3 saat önceden duyurulan ve bas bas çağırılan yere götürüp bombanın atılacağı yere oturtup köşeye geçip videosunu çekebilecek içerikte olan herkesin yok olmasını diliyorum! Ve o çocukların kurtarılması için her gün dua ediyorum onları bomba bölgesine videolarını çekmek için koyan o iğrenç yaratıklardan kurtarılmaları için. Yavrusunu koruyamayan yem eden hiçbir kimse yaşamı hak etmiyor!"

"FİLİSTİN'E KİMSENİN NEDEN YARDIM ETMEDİĞİNİ ÇOK NET GÖRÜYORUM"

Kohen'in eski bir paylaşımında ise şu ifadeler yer aldı:

"Filistin'in de İsrail'in de davranışlarını yanlış buluyorum. Ama İsrail'in savunmasını anlayabiliyorum, ben de olsam ben de çocuğuma el uzatanın elini değil kafasını koparırım ve Filistin'e kimsenin neden yardım etmek istemediğini çok net görüyor ve anlıyorum. Kendi çocuklarını kendilerine kalkan yapan ulus yok olmaya mahkumdur. Soyda ciddi problem var. Dünyanın başka hiçbir yerinde 'sadece çocuklar ölmüyor' çünkü onları aileleri koruyor Filistin dışında!"

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (11)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
11 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN