Yeniden Refahlı Suat Pamukçu istifa etti, AK Parti'ye katıldı

Yeniden Refahlı Suat Pamukçu istifa etti, AK Parti'ye katıldı

Yeniden Refah Partisi (YRP) İstanbul Milletvekili Suat Pamukçu, partisinin temel ilkelerinden sapmalar yaşandığını belirterek istifa ettiğini duyurdu. Pamukçu, AK Parti'ye katıldı.

Yeniden Refah Partisi'nden (YRP) İstanbul Milletvekili Suat Pamukçu partisinden istifa etti. AK Parti'ye katılan Pamukçu, istifa dilekçesinde şunları belirtti:

"Kurucusu olduğum partimizin, son genel seçimlerden sonra kuruluş ilkelerinden uzaklaştığını gözlemliyorum. Mahalli seçimlerde aday tespitlerinde parti görüşlerinin dışında kararlar alındığını ve beklentilerimizin karşılanmadığını görmek hayal kırıklığına neden oldu. Bu nedenle, partimden istifa ettiğimi saygıyla bildiririm."

Pamukçu'nun istifasıyla birlikte YRP'nin Meclis'teki sandalye sayısı 4'e düşerken, bağımsız milletvekili sayısı 7'ye yükseldi.

İlgili Haberler
YORUMLAR (4)
4 Yorum
YORUM YAZ
İÇERİK VE ONAY KURALLARI: KARAR Gazetesi yorum sütunları ifade hürriyetinin kullanımı için vardır. Sayfalarımız, temel insan haklarına, hukuka, inanca ve farklı fikirlere saygı temelinde ve demokratik değerler çerçevesinde yazılan yorumlara açıktır. Yorumların içerik ve imla kalitesi gazete kadar okurların da sorumluluğundadır. Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır. Özensizce belirlenmiş kullanıcı adlarıyla gönderilen veya haber ve yazının bağlamının dışında yazılan yorumlar da içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN