Yerlikaya’dan televizyonlardaki gündüz kuşaklarına tepki: Etik değerlerden sapmalar var, suçu aydınlatmak Bakanlığın işi

Yerlikaya’dan televizyonlardaki gündüz kuşaklarına tepki: Etik değerlerden sapmalar var, suçu aydınlatmak Bakanlığın işi

İçişleri Bakanı Yerlikaya, "Ankara 365 Medya Buluşmaları" toplantısında, televizyonlardaki gündüz kuşaklarına tepki göstererek “Bu yayınlarda etik değerlerden sapmalar var. Suçu aydınlatmak İçişleri Bakanlığı’nın işi. Adaletin tecelli etmesi Adalet Bakanlığı’nın işi” dedi.

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Güvenlik ve Acil Durumlar Koordinasyon Merkezi'nde (GAMER) gerçekleştirilen "Ankara 365 Medya Buluşmaları" toplantısında, basın kuruluşlarının Ankara temsilcileriyle bir araya geldi. Bazı televizyonların gündüz kuşağındaki programların sorulması üzerine Yerlikaya, “Hiç kusura bakmasınlar şiddet, cinayet gibi pek çok hassas konuyu ele alan yayınlardan hoşlanmıyorum” dedi.

Sözcü’den Saygı Öztürk’ün aktardığına göre Yerlikaya, “Bu yayınlarda etik değerlerden sapmalar var. Bazı şeylerin herkesin ortasında konuşmamızın ne anlamı var yani. Bunun Basın-yayın özgürlüğüyle ne alakası var. Suçu aydınlatmak İçişleri Bakanlığı’nın işi. Adaletin tecelli etmesi Adalet Bakanlığı’nın işi. Bizim adımıza kararları mahkemelerimiz veriyor. TV’lerdeki o tür yayınları ben kabul etmiyorum, onlar, değer sapması” ifadelerini kullandı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (9)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
9 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN