Yıldız Holding en iyi işveren şirketler arasında yer aldı

Yıldız Holding en iyi işveren şirketler arasında yer aldı

Yıldız Holding, Great Place to Work Enstitüsü tarafından verilen "Great Place to Work" sertifikasını almaya hak kazandı. Çalışanların şirketleri nasıl değerlendirdiğinin ölçüldüğü bu sertifika, Yıldız Holding'in kurum kültürü ve çalışan deneyimindeki başarısı olarak görülüyor.

Yıldız Holding, "Great Place to Work" sertifikasının sahibi oldu. Bu sertifika, çalışanların şirketleri nasıl değerlendirdiğinin ölçüldüğü ve en yüksek skorları alan şirketlere veriliyor. Yıldız Holding İnsan ve İş Destek Başkanı Bahattin Aydın, bu sertifikanın çalışanlarının oylarıyla alınmasının gurur verici olduğunu ve şirketin "insan" odaklı stratejileriyle fark yaratmaya devam edeceğini söyledi.

3-003.jpg

DÖNÜŞÜM SÜRECİ

Aydın, işin geleceğini bütünsel bir dönüşüm süreci olarak ele alarak, çalışan deneyimi, yetenek kazanımı ve yönetimi, organizasyonel gelişim ve yetkinlik gelişimi gibi konulara odaklandıklarını ifade etti. Yıldız Holding'in bu sertifikayı almaya hak kazanması, sektördeki algısını güçlendiren önemli bir başarı olarak görülmekte.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN