Yılın son kampanyası! Ayçiçek yağı 85 TL’ye düştü! 2 tane alana 1’i hediye! Kaçıran dizlerini dövecek

Yılın son kampanyası! Ayçiçek yağı 85 TL’ye düştü!  2 tane alana 1’i hediye! Kaçıran dizlerini dövecek

Ayçiçek yağında yılın son kampanyası geldi. Ayçiçek yağında 2 tane alana 1 tanesi bedavaya geliyor. O market fiyatları düşürdükçe düşürdü. İndirimi kaçıran Çok pişman olacak. İşte ayçiçek yağı indirim detayları…

Marketler tarafından yapılan indirim kampanyaları dikkatle takip ediliyor. Yılın son günlerinde kaçırılmayacak fırsat CarrefourSA'dan geldi. Ayçiçek yağında '3Al 2 Öde' kampanyası başlatan CarrefourSA fiyatları düşürdükçe düşürdü. İşte ayçiçek yağı indirim detayları…

AYÇİÇEK YAĞINDA KAÇIRILMAYACAK FIRSAT

CarrefourSA ayçiçek yağında kaçırılmayacak yeni kampanyasını açıkladı. Her mutfakta bulunan ve herkesin ihtiyaç duyduğu ayçiçek yağının fiyatı en çok araştırılan ürünler arasında yer alıyor. "3 al 2 öde" başlata zincir market litrelik ayçiçek yağı fiyatında indirime gitti.

Sepetine 3 adet 1 litrelik ayçiçek yağı ekleyen müşteriler 2 adet ayçiçek yağı fiyatı ödeyerek bir tanesine sadece 0 TL ile almış oluyor. 3 adet ayçiçek yağı 127,50 TL'ye gelirken 3 al 2 öde kampanyası ile birlikte 85 TL’ye düşüyor.

aycicek-yagi-carrefoursa.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN