Kar yağışı iki ilde kaza getirdi: Ölü ve yaralılar var

Kar yağışı iki ilde kaza getirdi: Ölü ve yaralılar var

Bölgedeki yoğun kar yağışı ve buzlanma sebebiyle, biri Yozgat biri de Erzincan'da olmak üzere iki yolcu otobüsü devrildi. Yozgat'taki kazada 1 kişi hayatını kaybederken, 25 kişi ise yaralandı. Erzincan'da da 2 yolcu hayatını kaybetti, 21 kişi ise yaralandı.

Ülkenin iç ve doğu kesimlerinde etkisini gösteren kar yağışı ve buzlanma, gece saatlerinde iki yolcu otobüsü kazasına neden oldu.

İlk kaza Ankara-Yozgat karayolu, Yozgat ili Yerköy ilçesi 100. Yıl Mahallesi yakınlarında gerçekleşti. Sivas'tan hareket edip Ankara'ya gitmekte olan Ş.Y. idaresindeki 58 FK 010 plakalı yolcu otobüsü, kar ve buzlanma nedeniyle kontrolü kaybederek yoldan çıktı.

1-002.jpg

İlk belirlemelere göre devrilen otobüsteki 1 yolcu hayatını kaybetti, 25 yolcu yaralandı. Yaralılar Yozgat'daki hastanelere kaldırıldı. Kazayla ilgili inceleme başlatıldı.

İKİNCİ KAZA ERZİNCAN'DA OLDU

İkinci kazada ise, Şanlıurfa'dan Trabzon'a giden ve henüz sürücüsü belirlenemeyen yolcu otobüsü Erzincan-Sivas kara yolu Kızıldağ mevkiinde, bölgede etkili olan yoğun kar yağışı nedeniyle saat 04.00 sıralarında sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu yoldan çıkarak devrildi.

1-003.jpg

Kazada ilk belirlemelere göre 2 kişi hayatını kaybederken 21 kişi yaralandı. Yaralılar ambulanslarla hastaneye kaldırıldı. Yoğun karın etkili olduğu bölgede yolcu otobüsü yapılan çalışmaların ardından kaldırılırken karayolunda ulaşım kontrollü şekilde sağlanıyor.

1-004.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN