Yol kesenler bu kez Antalya’da! Pata küte evlere giriyorlar! O illerde güvenlik tehlikede... Komşu illere gitmesi an meselesi

Yol kesenler bu kez Antalya’da! Pata küte evlere giriyorlar! O illerde güvenlik tehlikede... Komşu illere gitmesi an meselesi

Ülkede güvenlik tehlikesi büyüyor. Yol kesenler şimdi de Antalya’da. Pata küte eve giriyorlar! Yetkililer konuyla ilgili çevre illere uyarı verdi. İnsanlar ne dışarı çıkabiliyor ne de eve girebiliyor! Komşu illere gitmesi an meselesi...

Mevsim normallerinin üzerinde seyreden hava sıcaklıkları ekolojik dengeyi bozmaya devam ediyor. Doğal ortamlarında yiyecek bulamayan yabani hayvanlar şehir merkezine inmeye başladı. Bu manzara şimdi de Antalya’da.

İÇERİ GİRMEYE ÇALIŞTILAR

screenshot-3-g6fv.jpg

Antalya'nın Konyaaltı ilçesine bağlı Hurma Mahallesi'nde ormanlık ve dağlık bölgelerde aç kalan domuzlar, açlıkla başa çıkmak için şehir merkezine kadar indiler. Domuz sürüsü, apartman ve site çevrelerinde dolaşarak insanlara zor anlar yaşattı. Evlerin kapılarına dayanan ve içeri girmeye çalışan domuzlar, insanların güvenliğini tehlikeye attı.

YETKİLİLER ÇEVRE İLLERE UYARI VERDİ

screenshot-7-esyw.jpg

Durumun ciddiyetini gören yetkililer, Antalya, Mersin, Burdur, Isparta ve Muğla gibi bölgelere bir uyarı gönderdi. Bu bölgelerde yaşayan insanlar, aç kalan hayvanların şehir merkezlerine indiğine dair dikkatli olmaları konusunda uyarıldı.

VATANDAŞ ENDİŞELİ

screenshot-1-yr9n.jpg​​​​​​​

Ancak evlerine giremeyen bazı vatandaşlar, site kapılarında domuz sürüsü ile karşılaşınca ne yapacaklarını bilemediler. Bu durumu kaydeden bir site sakininin, "Ben nasıl eve gireceğim?" şeklindeki endişeli sözleri, yaşanan karmaşayı gözler önüne serdi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN