Yola çıkacaklar dikkat! Görüş mesafesi 5 metreye düştü: Sis etkisini sürdürüyor

Yola çıkacaklar dikkat! Görüş mesafesi 5 metreye düştü: Sis etkisini sürdürüyor

Yola çıkacaklar dikkat! Yolunuz uzayabilir. Sisin etkili olması nedeniyle o bölgede görüş mesafesi 5 metreye kadar düştü. Görüş mesafesinin düşmesiyle kaza riskinin önüne geçmek için sürücüler de hızlarını düşürüyor. Sis etkisini sürdürüyor...

Bolu Dağı'nın belirli kesimlerinde etkili olan sis, yer yer görüş mesafesini kritik seviyelere düşürdü. Bolu Dağı’nın Düzce kesimi, Bakacak, Karanlıkdere ve Darıyeri Hasanbeyköyü mevkilerinde yağmur ile birlikte sis etkili odluğu bildirildi.

GÖRÜŞ MESAFESİ 5 METREYE DÜŞTÜ

Bolu Dağı’nda sis etkili oluyor

Özellikle Bakacak ve Karanlıkdere bölgelerinde görüş mesafesi 5 metreye kadar azalırken, sürücülerin güvenliği için ekipler yoğun çaba harcıyor.

Bolu Dağı'nda sisin etkili olduğu bölgelerde sürücüler, asgari hız sınırlarına dikkat ederek ilerlemeye çalışıyor. Ancak, azalan görüş mesafesi nedeniyle trafikte ilerlemek zorlaşıyor ve kazaların riski artıyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN