Yola çıkacaklar dikkat! Valilik duyurdu: O yollardan geçiş pazartesi sabahına kadar yasaklanacak

Yola çıkacaklar dikkat! Valilik duyurdu: O yollardan geçiş pazartesi sabahına kadar yasaklanacak

Bayram tatilinin bitmesiyle birlikte yollar, bu kez dönüş araçlarıyla doldu. Herkes evine dönerken valilikten yeni bir duyuru geldi. Duyuruya göre o yollardan geçiş yasaklanacak. Yola çıkacaklar dikkat...

Bayram tatili nedeniyle milyonlarca vatandaş yollara döküldü. Kimi memleketine gitti kimi tatil yapmaya. Tatil bitmesiyle birlikte herkes dönüş yoluna koyuldu. Ancak Eskişehir Valiliği'nden önemli bir duyuru geldi.

Eskişehir Valiliği, Ramazan Bayramı trafiğini düzenlemek ve trafiği rahatlatmak amacıyla önemli bir adım attı. Valilik tarafından alınan karar doğrultusunda, D-650, D-260 ve D-200 yollarının Eskişehir il sınırları içinde kalan kısımlarında kamyon, çekici ve tankerlerin geçişine geçici bir süreliğine yasak getirildi.

Kamyon, çekici ve tanker cinsi araçlara yasak geldi - Takvim

PAZARTESİ GÜNÜ SAAT 05.00'E KADAR DEVAM EDECEK

14 Nisan Pazar günü sabah saat 05.00 ile 15 Nisan Pazartesi sabah saat 05.00 arasında uygulanacak olan bu yasak, şehir trafiğinin daha düzenli ve akıcı bir şekilde ilerlemesine katkı sağlamayı hedefliyor. Valilik, alınan bu kararın Ramazan Bayramı süresince oluşabilecek yoğunlukları önlemek ve sürücülerin seyahatlerini daha güvenli bir şekilde yapmalarını sağlamak amacıyla alındığını belirtti.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN