Yüksek maaşla çalışmak isteyenlere müjde! 50 bin lira maaşla işe alıyorlar… Duyanlar koşa koşa gidiyor

Yüksek maaşla çalışmak isteyenlere müjde! 50 bin lira maaşla işe alıyorlar… Duyanlar koşa koşa gidiyor

Son zamanlarda hayat pahalılığı yüzünden iş arayanların en önemli kriteri yüksek maaş oluyor. Bu kapsamda yüksek maaşla çalışmak isteyenlere müjde verildi! Üstelik 10 değil 20 değil tam 50 bin lira maaşla işe alıyorlar… Duyanlar koşa koşa o işin peşine gidiyor.

Hem dünyada hem Türkiye’de her geçen gün hayat pahalılığı artıyor. İnsanlar ise var olan işlerinin yanı sıra ek işlerde bile çalışıyor. Öte yandan iş arayanlar ise ilk olarak yüksek maaşlı olan işlere başvuruyor. Bu haber ise yüksek maaş isteyenlere ilaç gibi gelecek. 50 bin lira maaşla işe alımlar başladı. Fırsatı değerlendirmek isteyenler ise akın akın başvuru yapıyor.

TÜRKİYE İŞ KURUMU DUYURDU

Türkiye İş Kurumu’nun resmi internet sitesinde yayımlanan bilgilere göre Almanya’da çalışmak isteyenler için bir gelişme yaşandı. İŞKUR aracılığı ile 50 bin lira seviyesinde yüksek maaşlar personel alımı yapılacağı duyuruldu. İmkanı duyanlar hızla başvuru yapmaya başlarken hem kariyer gelişimi için hem de yüksek maaş isteyenler için adeta bulunmaz bir nimet gibi karşılandı.

is.jpg

İş ilanlarında nitelikli adaylara yüksek maaşlı koşulların sağlandığı gözlemlenirken ilanlar içinde bulunan iş kollarından biri “fırıncı ustalığı” oldu. Unlu mamuller alanı için açılan iş ilanında Almanya’da otel işletmelerinde çalışacak unlu mamuller alanında bilgi sahibi fırıncı ustalarının arandığı bilgileri yer aldı. Öte yandan şirketin konaklama ihtiyaçlarını da karşılayacağı paylaşıldı. Ayrıca vize işlemlerinin de firma tarafından karşılanacağı bilgisi yer aldı.

is-1.jpg

FARKLI KOLLARDA İŞ İMKANI SUNULUYOR

Fırıncı ustası alımının yanı sıra mobilya montajcısı alımı yapılacağı da verilen bilgiler arasında yer aldı. Bu ilan için ise alım açan ve Almanya’da bulunan şirket, tır kullanabilen ve tır ehliyeti olan mobilya montajcı elemanlar alacağını duyurdu. Bu ilanda ise çalışma yerleri olarak Avrupa ülkelerinin yer aldığı dikkat çekti. Ayrıca konaklama masraflarının da yine firma tarafından karşılanacağı bilgisi paylaşıldı. İlana ise pasaportu olan adayların başvurabileceği ve vize işlemlerinin yine firma tarafından karşılanacağı belirtildi. Ama bu iş için istenen özelliklerden en önemlisi ise SRC belgesinin varlığı oldu. Başvuru yapacak kişilerin SRC belgesinin yanı sıra seyahat engeli olmaması istendi.

is2.jpg

BAŞVURULAR İNTERNET ÜZERİNDEN YAPILACAK

İlanlara başvuru yapmak isteyen vatandaşlar E-devlet üzerinden İŞKUR’un resmi internet sayfasına girerek kolaylıkla başvuru yapabiliyor. Öte yandan İŞKUR’un kariyer sayfasından da farklı pozisyonları inceleyerek size uygun iş ilanlarına erişim sağlayabiliyorsunuz. Hemşire, Çelik Yapı İşleri Mühendisi, Muhasebe Uzmanı ve Atölye Elemanı gibi farklı pozisyonlarda iş imkanı sağlanıyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN