Yunanistan Dışişleri Bakanı Gerapetritis Türkiye'ye geliyor

Yunanistan Dışişleri Bakanı Gerapetritis Türkiye'ye geliyor

Yunanistan ve Türkiye dışişleri bakanlıkları, Yunanistan Dışişleri Bakanı Yorgo Gerapetritis'in Türkiye ziyaretiyle ilgili yazılı açıklama yaptı. Gerapetritis'in 5 Eylül'de Türkiye'ye bir çalışma ziyareti yapacağını ve mevkidaşı Hakan Fidan ile görüşeceğini açıkladı.

Yunanistan Dışişleri Bakanlığı'nın resmi internet sitesinde yayınlanan açıklamada, "Helen Cumhuriyeti Dışişleri Bakanı Yorgo Gerapetritis, Türkiye Cumhuriyeti Dışişleri Bakanı Hakan Fidan ile görüşmelerde bulunmak üzere 5 Temmuz 2023 tarihinde Türkiye'ye bir çalışma ziyareti gerçekleştirecek. İki Bakan, ikili ilişkileri ve bölgesel konuları ele alacak" denildi.

TÜRKİYE'DEN YAZILI AÇIKLAMA GELDİ

Türkiye Dışişleri Bakanlığı da Gerapetritis'in Türkiye ziyaretini resmi internet sitesinden yayınladığı açıklamayla duyurdu. Açıklamada şu ifadeler kullanıldı:

"Yunanistan Cumhuriyeti Dışişleri Bakanı Yorgo Gerapetritis, 5 Eylül 2023 tarihinde Türkiye Cumhuriyeti Dışişleri Bakanı Hakan Fidan’la görüşmelerde bulunmak üzere Türkiye’ye bir çalışma ziyareti gerçekleştirecektir. İki Bakan, ikili ilişkileri ve bölgesel konuları ele alacaktır."

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (2)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
2 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN