Yunanistan'ı da geçti Türkiye'ye doğru geliyor! Bu gece çok uzun olacak: Önce Trakya ardından İstanbul ve tüm Türkiye

Yunanistan'ı da geçti Türkiye'ye doğru geliyor! Bu gece çok uzun olacak: Önce Trakya ardından İstanbul ve tüm Türkiye

Bu gece bitmek bilmeyecek. Yunanistan'ı açtı adım adım Türkiye'ye doğru ilerliyor. Önce Trakya'ya uğrayacak ardından İstanbul derken tüm Türkiye'ye etkisi altına alacak. Herkes geceye hazırlığını yapsın bitmesi uzun sürecek. İşte tüm detaylar…

Meteoroloji tarafından yapılan uyarılar dikkatle takip edilirken Türkiye'ye etkisi altına alacak çöl tozu için uyarı yapıldı. Meteoroloji Bey sosyal medya hesabı üzerinden yapılan paylaşım ile birlikte Türkiye'ye etkisi altına alacak çöl tozu için uyarı yapıldı. Herkes bu gece bitsin diye dua edecek. İşte tüm detaylar…

GECEYE HAZIR OLUN

Geçtiğimiz haftalarda etkili olan çöl tozları yeniden Türkiye'ye doğru yola çıktı. Afrika çöl tozlarının önce Yunanistan'a ardından Türkiye'ye ulaşacağı belirtilirken akşam saatlerinde yoğun çöl tozu uyarısı yapıldı. Yunanistan üzerinden bu akşam Türkiye'ye gelecek olan çöl tozlarının önce Trakya ve İstanbul hattında etkili olacak aktarıldı.

Pazartesi günü itibarıyla Ege, Trakya, tüm Marmara, Batı Karadeniz Bölgesi'nde yoğun çöl tozu etkili olacak. Astım, bronşit gibi nefes problemi olanlarla birlikte sağlık sorunu yaşayanların maske kullanması gerektiği belirtildi.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN