Yurt dışı telefon süresi uzatıldı! Telefonu kaydettireceklere güzel haber... 60 gün daha bekleyebilirsiniz

Yurt dışı telefon süresi uzatıldı! Telefonu kaydettireceklere güzel haber... 60 gün daha bekleyebilirsiniz

Yurt dışından getirilen telefonların süresi uzatıldı! Telefonunu kaydettireceklere, son dakika güzel haber geldi. Süreyi 30+30 olmak üzere 60 gün daha uzatabilirsiniz. İşte tüm detaylar...

Son dönemlerde yurt dışından getirilen telefonlarla ilgili caydırıcı kararlar alındı. Vergi fiyatlarına gelen zammın ardından yurt dışı telefon getirtenlere bir de güzel haber geldi. Yurt dışından getirilen telefonların kullanım süresi uzatıldı.

YURT DIŞI TELEFONLARINDA YENİ DÜZENLEME

Müjde olarak açıklamalarda bulunan AK Parti Dış İlişkilerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Zafer Sırakaya, ilgiyi yurt dışından getirilen telefonlara çekti. Yeni düzenlemeyle birlikte, yurt dışından getirilecek telefonların süresi uzatıldı.

640x360-001.jpg

TELEFON SÜRESİ UZATILDI

Telefonu kaydettirecek olanlara güzel haber geldi. Yurt dışı telefon süreleri uzatıldı. Günümüze kadar 120 gün süre verilen yurt dışı telefonları için artık 180 gün süre veriliyor. Fakat bu kez süreyi uzatmak için başvuru yapmanız gerekiyor.

Sosyal medya hesabı üzerinden paylaşım yapan Zafer Sarıkaya, müjdeli haberi verdi. Yurt dışından gelen telefonların süresini uzatmak için öncelikle e-Devlet'e başvuru yapmanız gerekecek. Başvuru yaparak "Geçiçi Haberleşme" kapsamında 2 defa yurt dışı telefon kullanım süresini 30 gün uzatabileceksiniz.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN