Yurt dışında çalışmak isteyenlere kapılar açıldı! Bu meslek gruplarında 3.500 alım yapılacak: Başvuru yapan o ülkeye gidiyor!

Yurt dışında çalışmak isteyenlere kapılar açıldı! Bu meslek gruplarında 3.500 alım yapılacak: Başvuru yapan o ülkeye gidiyor!

Ülkemizde yoğun bir şekilde oluşan yurt dışında çalışma isteğine dair müjdeli haber verildi. O firma tarafından 3 bin 500 kişilik personel alımı yapılacak. Yurt dışında sağlanacak olan iş imkanı için şartlar açıklandı. Oldukça kolay olan başvuru ve şartlar ile yüksek maaşla iş imkanı sağlanıyor. Peki hangi ülke tarafından alım yapılıyor? İşte tüm detaylar...

YURT DIŞINDA ÇALIŞMA İMKANI ARAYANLARA MÜJDE!

Yurt dışında iş imkanı arayan vatandaşların fırsat ayağına geldi. Yüksek maaş ile birlikte yurt dışında çalışmak için iş kovalayanlar bu fırsatı kaçırmasın. Türk firması tarafından iş imkanı arayan vatandaşlara müjdeli haber verildi.

Belirli meslek grupları tarafından yapılacak olan alımlar ile birlikte o firma tarafından dünya üzerindeki birçok ülkeye işçi gönderimi yapılacak.

Toplamda 3 bin 500 işçinin yollanacağı firmalara başvuruda bulunmanız gerekiyor. Başvuru şartlarını yerine getirmeniz halinde yurt dışında çalışma imkanı elde edebilirsiniz.

fotolia-107226054-subscription-monthly-m.jpg

YURT DIŞINA 3 BİN 500 İŞÇİ GÖTÜRÜLECEK!

Türkiye'de yer alan işçi vatandaşların fırsat kolladığı yurt dışı imkanına dair müjdeli haber verildi. Paylaşılan iş ilanları arasında yurt dışı olması dikkat çekti. Avrupa ülkelerinde çalışmak için vatandaşlar kendilerine uygun şartları aramaya devam ediyor.

Türk Firması tarafından yapılan müjde ile birlikte çalışanlar harekete geçti. Avrupa ülkelerinde çalışmak isteyen vatandaşlara Türk firması Yılmazlar Holding'ten müjde verildi. Yılmazlar Holding bünyesinde çalışan 3 bin 500 çalışanı yurt dışına işçi olarak göndereceği belirtildi.

image-2018-08-31.jpg

ALIM YAPILACAK MESLEK GRUPLARI!

Yurt dışına gönderilecek olan işçilerin yüksek maaşlı olacağı bilgisi paylaşıldı. Yılmaz Holding bünyesinde yer alan kadrolara eleman alımı yapılacak. Alım yapılacak olan meslek grupları ise şu şekilde;

  • Demirci ustası ve yardımcılar,
  • Kalıpçı ustası ve yardımcıları,
  • İnşaat kalfası, inşaat kalfası,
  • Alçı boya, sıva duvar ustası ve yardımcıları,
  • Fayans mermer ustası yardımcıları,
  • Cam ustası ve yardımcıları,
  • İzolasyon mantolama ustası ve yardımcıları,
  • Aşçı şoför ve insan gücü ile çalışan işçiler.

BAŞVURU NASIL YAPILIR?

Yukarda belirtilen meslek gruplarından herhangi bir deneyim sahibi olan vatandaşlar başvuru sonrasında İsrail, Romanya ve Afrika ülkelerine gönderilecek. Başvuru yapacaklar ise https://yilmazlarbasvuru.com/basvuru-formu/ adresi üzerinden başvurularını tamamlamaları gerekir.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN