Yurt dışında çalışmak isteyenlere müjde! Tam 3.500 personel alımı yapılacak: Bu meslekleri yapanlara başvurular açıldı!

Yurt dışında çalışmak isteyenlere müjde! Tam 3.500 personel alımı yapılacak: Bu meslekleri yapanlara başvurular açıldı!

Yurt dışında çalışmak isteyenlere müjdeli haber geldi. O firma 3.500 personel alımı için ilan açtı. Pek çok iş kolunun yer aldığı yurt dışı iş ilanı için aranan şartlar ise çok basit! Yüksek maaşla yurt dışında çalışmanın kapıları açıldı. İşte başvuru detayları

Yurt dışında yüksek maaşla çalışmak isteyenler iş ilanlarını kovalarken, Türk firmasından sevindiren haber geldi. Belli iş kollarında eleman alacak olan firma dünyanın pek çok ülkesine işçi yollayacak. 3.500 kişi alacak olan firmaya başvuru ise çok kolay. Peki detaylar neler? Kimler yurt dışında çalışabilir? İşte merak edilen iş ilanı detayı.

isci.jpg

YURT DIŞINA 3.500 İŞÇİ ALIMI BAŞLADI

Türklerin en çok aradığı iş ilanları arasında yurt dışı var. Avrupa ülkelerinde çalışmak isteyenler, şartlarına uygun ilanlar aramaya devam ediyor. Türk firması olan Yılmazlar Holding'ten müjdeli haber geldi. Kendi bünyesinde 3.500 kişiyi yurt dışında işçi olarak gönderecek.

i.jpg

ÇOK SAYIDA İŞÇİ ALIMI YAPILACAK

Yüksek maaşla işçi alımı yapacak olan Yılmaz Holding bünyesine diğer iş kadrolarından eleman da alacak. Diğer işç kolları şöyle; Demirci ustası ve yardımcılar, kalıpcı ustası ve yardımcıları, inşaat kalfası, inşaat kalfası, alçı boya, sıva duvar ustası ve yardımcıları, fayans mermer ustası yardımcıları, cam ustası ve yardımcıları, izalasyon mantolama ustası ve yardımcıları, aşçı şoför ve düz işçileri.

eleman.jpeg

O ÜLKELERE GÖNDERİLECEK

Bu mesleklere deneyim sahibi olanlar başvuru sonrası İsrail, Romanya ve Afrika ülkelerine gönderilecek. Başvuru yapacakların aşağıdaki adrese yapılmaktadır.

https://yilmazlarbasvuru.com/basvuru-formu/

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN