Yurt dışından gelen tehlike! Canan Karatay ‘ağzıma sürmem sizde sürmeyin’ diyerek uyardı! Bayıla bayıla yiyorsunuz ama…

Yurt dışından gelen tehlike! Canan Karatay ‘ağzıma sürmem sizde sürmeyin’ diyerek uyardı! Bayıla bayıla yiyorsunuz ama…

Dikkat çeken açıklamaları ile sık sık gündemde yer alan Canan Karatay, çarpıcı bir açıklama ile gündeme bomba gibi düştü. Herkesin evine en az bir kez giren o ürün hakkında açıklama yapan Karatay, sakın ağzınıza sürmeyin diyerek herkesi uyardı. Yurt dışından geliyor büyük tehlike saçıyor. İşte Canan Karatay'ın o açıklamaları…

Türkiye'de birçok farklı kuruyemiş çeşidi bulunurken içlerinde öyle bir tanesi var ki hem yurt dışından geliyor hem de tehlikeyi beraberinde getiriyor. Hemen hemen birçok kişi tarafından severek tüketilen 2 besin hakkında açıklamalarda bulunan Karatay, çarpıcı açıklamalarda bulundu. İşte Canan Karatay'ın o açıklamaları…

AĞZINIZA SÜRMEYİN

Canan Karatay bu kez de gözüne yurt dışından gelen 2 kuruyemişi kestirdi. Yurt dışından gelen kuruyemişlerin bozulmadan ve küflenmeden uzun süre kalabilmesi için üzerine bromür gazı sıkıldığını ifade eden Karatay, ürünlerin yerel olarak mevsiminde tüketilmesi gerektiğini vurguladı.

brezilya-cevizi-kaju.jpg

Brezilyalı cevizinin çok tehlikeli olduğuna dile getiren Karatay, kaju içinde aynı ifadeleri kullandı. Türkiye'de severek tüketilen kajunun dışarıdan geldiği için ilaçlı olduğunu aktaran Karatay, Brezilya cevizinin çok tehlikeli olduğunu belirten Karatay bir parantez de "kaju"ya açtı. "Ben hayatımda bir tane bile yememişimdir. Fındık, fıstık ve ceviz varken neden kaju yiyeyim" sözlerini dile getirdi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN