Yürüyüş yapmak için gittiği dağda hayatının şokunu yaşadı! 12 kilo ağırlığında… Daha önce böylesi görülmedi

Yürüyüş yapmak için gittiği dağda hayatının şokunu yaşadı! 12 kilo ağırlığında… Daha önce böylesi görülmedi

Sivas'ın Doğanşar ilçesinde İlker İncir ve İsmail Balık isimli iki arkadaş doğa yürüyüşü yaptığı sırada hayatını şokunu yaşadı. Tam 12 kilogram ağırlığındaki keşif herkesi şaşkına çevirdi. İşte tüm detaylar…

Sivas'ın Doğanşar ilçesinde yürüyüşe çıkan iki arkadaş buldukları devasa büyüklükteki mantar karşısında hem kendileri hem de doğa meraklılarını şaşırttı. Daha önce bu kadar büyük bir mantar gören olmadı. İşte tüm detaylar…

TAM 12 KİLOGRAM AĞIRLIĞINDA

İlker incir ve İsmail Balık isimli iki arkadaş doğa yürüyüşü yaptığı sırada ilginç bir mantar ile karşı karşıya kaldı. Tekeli Dağı'na çıkan iki arkadaş buldukları mantar ile hem kendilerine hem de vatandaşı şaşırttı. İlk bakışta kaya olduğunu düşünen iki arkada, yaklaştıkça kaya değil bir mantar olduğunu anladı. İnceledikleri sırada oldukça şaşıran arkadaşlar kaya görünümündeki mantar ile vatandaşı da şaşırttı.

dev-mantar.jpg

Devasa büyüklükteki mantarı tarttıklarında 12 kilo 320 gram ağırlığında olduğunu açıkladılar. Dev mantarın ağırlığı ve boyutu bölgede daha önce rastlanılmamış bir durum olarak belirtildi. Doğanşar mevkiinde yer alan dev mantar bölgenin doğal zenginliklerine zenginlik katıyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN