Zafer Algöz babasını son yolculuğuna uğurladı

Zafer Algöz babasını son yolculuğuna uğurladı

8 Mart'ta annesini kaybeden oyuncu Zafer Algöz, geçtiğimiz günlerde de babası Cevdet Algöz'ü de kaybetti. 87 yaşında solunum yetmezliği nedeniyle vefat eden Algöz bugün Balıkesir'de düzenlenen törenle son yolculuğuna uğurlandı.

Balıkesir'in Burhaniye ilçesinde oyuncu Zafer Algöz'ün babası Cevdet Algöz, solunum yetmezliği nedeniyle tedavi gördüğü hastanede 87 yaşında hayatını kaybetti.

Annesi Güner Algöz'ü (83), 8 Mart'ta kaybeden Algöz'ün babası Cevdet Algöz'ün cenazesi, bugün Burhaniye Koca Camisi'nde kılınan namazın ardından Geriş Mezarlığı'nda toprağa verildi.

Caminin avlusunda taziyeleri kabul eden Zafer Algöz'ü, müzisyen Hüsnü Şenlendirici, yazar Can Yılmaz, oyuncular Erkan Can, Bülent Şakrak ve Umut Kurt ile Burhaniye Belediye Başkanı Ali Kemal Deveciler ve sanatçı dostları da yalnız bırakmadı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN