Zam geleceğini duyan BİM, Şok, A101'e akın ediyor! Dev zam yolda: Bu ürünleri stok yapan kazanır

Zam geleceğini duyan BİM, Şok, A101'e akın ediyor! Dev zam yolda: Bu ürünleri stok yapan kazanır

Her evin olmazsa olmazına zam! Arkası kesilmeyen zamlara bir yenisi eklenirken zam haberini duyan BİM, Şok, A101'e akın ediyor! Marketlerde kuyruklar başladı bile! Dev zam yolda, bu ürünleri stok yapan kazanır...

Çeşitli ürün kategorilerine her gün yeni zamlar açıklanırken bu kez her evin olmazsa olmazına zam açıklaması geldi. Arkası kesilmeyen zam haberlerini bir yenisi eklenirken haberi duyan markete koşacak. Stoklamak isteyenler rafları boşaltabilir, kahvaltıların olmazsa olmazına zam başladı bile!

Süt ürünleriyle ilgili yeni düzenleme! Hepsi yasaklandı, artık kullanılmayacak - Ekonomi Haberleri

SÜT ÜRÜNLERİNE ZAM

Ekonomist Turhan Bozkurt'un sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla beraber, çiğ süte gelecek zam haberleri gündeme oturdu. Bozkurt'un çiğ sütte litre fiyatının artacağını söylemesinin ardından, çiğ sütün litre fiyatı 14,65 TL'ye çıktı. Bozkurt, bu durumun peynir çeşitleri ve yoğurt gibi süt ürünlerine de yansıyacağı ifade ederek "Markette süt, peynir, yoğurt, tereyağı ve kaşar etiketleri değişmeye başladı bile." dedi.

Zam beklentisiyle birlikte, tüketicilerin marketlere yönelmesiyle BİM, Şok, A101 gibi market zincirlerinde hareketlilik yaşanması bekleniyor. Tüketiciler, zam öncesinde stok yaparak fiyat artışından etkilenmemeyi hedefliyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN