Zam gelmedik bir bu kalmıştı! Umumi tuvalet fiyatları da arttı, artık parası olmayan...

Zam gelmedik bir bu kalmıştı! Umumi tuvalet fiyatları da arttı, artık parası olmayan...

Türkiye'de etkisini gösteren zam fırtınası her geçen gün şiddetlenerek artıyor. A'dan Z'ye tüm ürünlere gelen zamlar sonucunda umumi tuvaletler de etkilendi. Milyonlarca vatandaş nelere zam gelmediğini düşünürken, umumi tuvaletlere de zam geldi. İşte tüm detaylar...

Türkiye'de sürekli olarak yükselen enflasyon ve hayat pahalılığı karşısında, zamlar gelmeye devam ediyor. A'dan Z'ye tüm ürünlere gelen zamlar vatandaşın bütçesini zorluyor. Son zamanlarda en çok araştırılan konulardan birisi ise nelere zam gelmediği oldu.

ZAMLAR UMUMİ TUVALETİ VURDU

Zam almayan ürünler arasında yer alan umumi tuvalet ise zamlanarak tüketicilere duyuruldu. Büyükşehirlerde yaygın olan umumi tuvaletlere yüzde 43 oranında zam geldi. Eskişehir Ticaret Odası tarafından duyurulan zam ile birlikte vatandaşların akıllarına deli sorular geldi.

Sürekli olarak gelen zamlar vatandaşın bütçesini zorlamaya devam ediyor. Ülke genelinde toplu taşıma, ekmek, unlu mamulleri ve daha birçok gruba zam gelirken, bu kez zamların hedefi umumi tuvaletler oldu.

sdf-eskisehirde-tuvalet-fiyatlarina-yuzde-43-zam.webp

UMUMİ TUVALETE YÜZDE 43 ZAM

Tuvalet işletmelerinde fiyatlar bugün itibariyle güncellendi. Son olarak 31 Ocak 2023 tarihinde güncellenen umumi tuvalet fiyatları 3 lira 50 kuruşa yükselmişti. Gelen zammın ardından yüzde 43 oranında zamlanarak 5 TL'ye kadar yükseliş gösterdi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN