Zamdan önce son fırsatlar! Şimdi stok yapan Ramazanda rahat edecek: O market Ayçiçek yağında büyük kampanyayı başlattı

Zamdan önce son fırsatlar! Şimdi stok yapan Ramazanda rahat edecek: O market Ayçiçek yağında büyük kampanyayı başlattı

Marketlerden zamdan önce son fırsatlar gelmeye devam ediyor. Birçok evde Ramazan hazırlıkları başlarken, o market de fiyatlar artmadan yeni bir kampanya başladı. Öyle ki bu fiyatla şimdi stok yapan Ramazanda rahat edecek. İşte, Ayçiçek yağında büyük kampanyayı başlatan o market…

Son dönemlerde gelen zamlardan en çok etkilenen ürünlerin başında Ayçiçek yağı geliyor. Hal böyle olunca vatandaş uygun fiyatlı satış yapan marketleri araştırmaya başladı. Bu kapsamda Ramazan ayından önce vatandaşın cebini güldürecek kampanya ise Carrefoursa’dan geldi. Carrefoursa Ayçiçek yağında büyük bir kampanya yaparak fiyatını düşürdü…

CARREFOURSA’DAN STOK YAPTIRACAK KAMPANYA

Zaman zaman yaptığı kampanyalar ile dikkat çeken zincir market Carrefoursa, şimdi de Ayçiçek yağı fiyatlarında büyük indirime gitti. Marketin yaptığı indirimleri yakından takip eden vatandaşlar ise Ayçiçek yağı indirimini görünce mutlu oldu.

carrefoursa-zeytinyagi-kampanyasi.jpg

Carrefoursa Şubat ayı fırsatları kapsamında Carrefoursa kartı olanlara özel Komili 4 litre Ayçiçek yağının fiyatı 189,90 TL’den 139,90 TL’ye düşüyor. Ancak bu fiyata alım için Carrefoursa Kart’la 500 TL ve üzerinde alışveriş yapma şartı bulunuyor. Kampanyanın 1 adetle sınırlandığını belirten market, stoklar tükenmeden alın çağrısında bulundu.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN