Zamdan yüzü gülmeyen emeklinin promosyonda yüzü gülecek: 31 bin TL veren banka var!

Zamdan yüzü gülmeyen emeklinin promosyonda yüzü gülecek: 31 bin TL veren banka var!

Milyonlarca emeklinin beklediği haber! Zamdan bir türlü yüzü gülmeyen emeklilere promosyon müjdesi! 31 bin TL veren banka var! İşte güncel promosyon miktarları...

SSK, Bağ-Kur ve memur emeklilerinin merakla beklediği emekli promosyonlarında önemli bir gelişme yaşandı. Bankalar, promosyon listelerini güncelleyerek emeklilere ek finansman desteği sunuyor. Bu yenilikle birlikte emeklilerin alacağı promosyon ödemesi 31 bin TL'ye kadar yükseldi. Garanti BBVA, Ziraat Bankası, Albaraka Türk ve Halk Bank gibi bankalar, emekli maaşlarını taşıyan müşterilerine cazip fırsatlar sunuyor.

GÜNCEL BANKA PROMOSYON MİKTARLARI

SGK, başvurana üç maaş birden vereceğini duyurdu: Şartları sağlayan, üç rekor seviyede ödeme alacak… - HABER24 - Son Dakika Haberler

Albaraka Türk'ten Büyük Destek

TGRT Haber'in haberine göre, Albaraka Türk, emekli maaşını bankalarına taşıyanlara 16 bin TL'ye kadar doğrudan promosyon ödemesi yapıyor. Ayrıca, vade farksız 15 bin TL finansman fırsatı sunarak toplamda 31 bin TL'ye varan bir destek sağlıyor.

Garanti BBVA'nın Cazip Teklifi

Garanti BBVA, emekli maaşını bankası üzerinden alanlara 15 bin TL'ye kadar nakit promosyon sunuyor. Bu kampanya, 31 Mayıs'a kadar geçerli olacak.

Ziraat Bankası'ndan Avantajlı Promosyon

Ziraat Bankası, SGK emeklilerine üç yıllık peşin ödeme taahhüdü ile 12 bin TL'ye varan promosyon imkanı sunuyor. Banka, önceki dönem promosyonlarını iade etmeden yeni promosyon ödemelerine geçiş yapıyor.

Halkbank'ın Promosyon Seçenekleri

Halkbank, emekli maaşını üç yıl süreyle bankası üzerinden almayı taahhüt edenlere maaş tutarına göre 8 bin ila 12 bin TL arasında promosyon ödemesi yapıyor.

Akbank'tan Yüksek Promosyon

Akbank, emekli maaşını bankasından alan müşterilere 17 bin 500 TL'ye kadar toplam ödül fırsatı sunuyor. Bu kampanya da 31 Mayıs’a kadar devam edecek.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN